reklama
szczesliwa
Fanka BB :)
i ja sie witam kwietniówki :-)
nocka spokojna ja wyspana ale na dworze parno i duszno...
Gabi trzymamy kciuki!
nocka spokojna ja wyspana ale na dworze parno i duszno...
Gabi trzymamy kciuki!
Cesc kobiety
Kurde, niby nie ma slonca, bo chmury takie jakies mgliste, ale zaduch niemilosierny. Skoncze jesc sniadanie i pojde moze jednak w las, moze bedzie troche chlodniej... choc cholera martwie sie, czy przejade po tych ulewach...
Gabi kciuki trzymane i prosze nie dusic mojej imienniczki choby nie wiem co!!
Cos mialam napisac, ale nie pamietam, ogladalismy jak debile w nocy filma, Indiane JOnesa, zamiast isc spac
i mam efekty
nie dosc ze gorac, a ja przy takiej pogodzie odpadam, to jeszcze sie nie wyspalam.... i zachcialo mi sie zmieniac posciel...grrr
Milego Lasiunie!
Kurde, niby nie ma slonca, bo chmury takie jakies mgliste, ale zaduch niemilosierny. Skoncze jesc sniadanie i pojde moze jednak w las, moze bedzie troche chlodniej... choc cholera martwie sie, czy przejade po tych ulewach...
Gabi kciuki trzymane i prosze nie dusic mojej imienniczki choby nie wiem co!!

Cos mialam napisac, ale nie pamietam, ogladalismy jak debile w nocy filma, Indiane JOnesa, zamiast isc spac

Milego Lasiunie!
Ma_Dunia
Witajcie Mamuśki. :-)
Cholera... Trochę daleko do Ustki. :-(
Nocka upłynęła spokojnie: rano karmienie Juliana, potem spacer z psicą i na końcu prysznic i śniadanie dla mamy. :-) Teraz Julian zagaduje miśka, uwodzi go oczkami i głaszcze po nodze.
Czekam na paczkę i jak tylko zjawi się kurier - to idziemy na spacer. Chyba dzisiaj nie będzie takiego ukropu, przynajmniej taką mam nadzieję. ;-)
My wybieramy się 10.07 do rodziców do Świnoujścia. :-)MaDunia,do Ustki w nastepny weekend,a Ty gdzie?
Cholera... Trochę daleko do Ustki. :-(
Nocka upłynęła spokojnie: rano karmienie Juliana, potem spacer z psicą i na końcu prysznic i śniadanie dla mamy. :-) Teraz Julian zagaduje miśka, uwodzi go oczkami i głaszcze po nodze.

Czekam na paczkę i jak tylko zjawi się kurier - to idziemy na spacer. Chyba dzisiaj nie będzie takiego ukropu, przynajmniej taką mam nadzieję. ;-)
szczesliwa
u nas grzmi a ja chce na spacerek!
ale zazdroszcze wam morza...ale tak pozytywnie!:-)
ale zazdroszcze wam morza...ale tak pozytywnie!:-)
Ma_Dunia
Witajcie Mamuśki. :-)
Cholera... Trochę daleko do Ustki i chyba termin nie ten. :-(
Nocka upłynęła spokojnie: rano karmienie Juliana, potem spacer z psicą i na końcu prysznic i śniadanie dla mamy. ;-) Teraz Julian zagaduje miśka, uwodzi go oczkami i głaszcze po nodze.
My wybieramy się 10.07 do rodziców do Świnoujścia. :-)MaDunia,do Ustki w nastepny weekend,a Ty gdzie?
Cholera... Trochę daleko do Ustki i chyba termin nie ten. :-(
Nocka upłynęła spokojnie: rano karmienie Juliana, potem spacer z psicą i na końcu prysznic i śniadanie dla mamy. ;-) Teraz Julian zagaduje miśka, uwodzi go oczkami i głaszcze po nodze.

które to kilka dni temu o słońce prosiły?! ;-) czarownice wstrętne taki upał wywołały wrr 
normalnie nie wiem co z tą moją pchłą robić, marudny jest strasznie - tylko je, beczy i śpi (beczenia niestety najwięcej)
teraz czekam aż nakręcą nowy ;-)

normalnie nie wiem co z tą moją pchłą robić, marudny jest strasznie - tylko je, beczy i śpi (beczenia niestety najwięcej)

ja niestety już wszystkie 5 sezonów obejrzałamKumpel ściągnąlł mi 3,5 sezonu Housa !!! Obejrzałam już 2,5 ....

Ma_Dunia
No i doczekałam się kuriera. Kamera doszła, wygląda nieźle i jest w moim ulubionym kolorze: czerwonym.
Po południu spacer i testowanie nowego sprzętu. ;-)
Przy tych upałach Julian, przy karmieniu, strasznie się poci: włoski i buzia całe mokre.
Pojawiły się też przez to potówki.
Trzeba będzie buzię częściej wodą przemywać...

Przy tych upałach Julian, przy karmieniu, strasznie się poci: włoski i buzia całe mokre.

reklama
My dziś byłyśmy na pierwszym szczepieniu (za 195zł). Majeczka waży 5300g co mnie cieszy ogromnie. Po szczepieniu tak zaniosła się płaczem, że aż jej tchu brakło:-(. Ale smok, cyc zdziałały cuda. Właśnie usnęła i przez sen chyba sobie przypomina sądząc po grymasach.
Duszny dzień dzisiaj ledwo w samochodzie wysiedziałyśmy.
Miłego dnia. Pozdrawiam
diabliczka - sto lat Anulce - w końcu to poważna rocznica
Duszny dzień dzisiaj ledwo w samochodzie wysiedziałyśmy.
Miłego dnia. Pozdrawiam
diabliczka - sto lat Anulce - w końcu to poważna rocznica
Ostatnia edycja:
Podziel się: