Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jesu, jak ja kocham ruskie pierogi!!!... ale mi smaka narobilas... az chyba zamowie... matko jedyna, wredoto ty :-)
cześć dziewczyny
akkm też na Twoim miejscu bym pojechała na IP. po co sie zadręczać i zamartwiać? a to tez na maleństwo dobrze nie wpływa.. jak Twój K jest jeszcze w domu to niech Cię wiezię i się uspokoisz!
a ja wstałam dzis chora.. Wczoraj chorowitkom sama życzyłam zdrowia a dziś prosze... i to od godz 4,30 już nie spie.. gardło tak strasznie boli, nic przełknąć, tylko herbata z cytryną. i do tego zaczyna boleć mnie głowa i jakieś ogólne rozwalenie czuje w kościach.. Tylko tego mi teraz brakowało no! zła jestem!
Pisałyście wczoraj o leżeniu na różnych bokach i kurcze już nie wiem która, ale któraś brzuchatka napisała że nie można na plecach?! Trochę oczy mi wyszły bo mi najwygodniej śpi się na plecach.. i co teraz?? Przestawiać się? Czy to tylko zabobon jakiś czy na prawdę nie powinno sie z jakiś medycznych przyczyn spać na plecach???
zaraz sie zabieram za nie, bo sama zjem monitor za chwile ;-)
). Lekarka nawet do mnie nie zeszła, musiałam wyrazić zgodę na pobyt w szpitalu, zbadał mnie dopiero na górze (usg + badanie). Nie powiedziała ani słowa. Jak spytałam po badaniu, czy wszystko dobrze, to usłyszałam: "nie jest dobrze, skoro są bóle i musi mieć Pani pessar". Potem spytałam, jakie dostanę leki. Oczywiście duphaston, no-spę forte i relanium. Powiedziałam wtedy, że te leki biorę w domu, że leżę i czy jest sens zostania w szpitalu. Odpowiedziała mi, że mogę wyjść na własne żądanie, ale jak odejdą mi np. wody to na moją odpowiedzialność. Cóż mi pozostało...poszłam na salę, a M. pojechał po rzeczy.
Nikt nie widział takiej potrzeby, do dzisiaj nie wiem, czemu...