baby fajowo
aenye odpowiedzialam Ci;-) osiol bez gadania!! jest cool!! a pieluszki sama se kupie tylko ty mi odpowiedz po co haha bo nie wiiem.
co do mojego niezdecydowania, to ja mam przewalone z tym. serio. teraz jestem czasem 2x dziennie w CH i patrze godzine na koszule dla M lub buty i nei wiem. w glupim rossmannie mleczko do demakijazu 15 min wybieram!! bez kitu, nie zartuje!!
kiedys zaczelo mnie to na maxa wkurzac, wiem jak baby ekspedientki na mnie w myslach przeklinaly jak polgodziny patrzylam na rajstopy albo cos takiego1! nie mowiac o butach i stanikach!! tyle ze w sklepach typu intimissimi (aenye JA TEZ KOCHAM!!) i triumph to do mnei podejda, powiedza jaki rozmiar i typ i z glowy...ale tak to masakra cos wybrac.
teraz po sklepach laze mnostwo czasu, malo siat wynoszę no bo myslę ciagle!! ale kiedys juz z tym zerwalam. i kupowalam tak jakby na sile. ale problem w tym ze przychodzilam do domu, patrzylam,, szlam i oddawalam i bralam inne hahah potem zalowalam i znowu....i znowu....
masakra
tak nie da sie zyc
ale teraz iwem co zrobie
bede mmsa wysylala do aenye albo do asiuni i beda za mnie decydowac hahahah
asiunia zreszta chate mi urzadzi, tylko kompa na razie nie ma!!
asiunia, kiedy bedziezs miala kompa??!!
aaaa
i w ogole zycie finansowe mi sie zajebiscie chwilowo poukladalo.
bo dostalam 1000 dla dzidzi

no i nie musze placic raty w kwietniu i maju ;-) (bank=rodzice hahaha) zajefajnie. Starszak juz ubrany na urodziny brata w niedziele. jeszcze solenizanta trzeba ubrac, tate

ja siebie odpuszczam bo wielka jestem i tak.
no ale dywan trzeba kupic i BIUSTONOSZ ZA KTORYM CHODZE TYDZIEN, MIERZE I NIE MOGE SIE ZDECYDOWAC!!!!
aaa i calzedonia reklama no wlasnie fajna i temu sie zastanawialam czy staniki maja bo taki motyw rodzicielski sie tam pojawil hahah.