reklama

Kwiecień 2011

lenko, pamietamy :-) i podziwiam za decyzje o tetrach, ja wlasnie przez pierwszy miesiac - dwa uzywalabym pampersow wylacznie, a potem ewentualnie przeszla na tetry! dzidzia robi kupe w kazda pieluche, 10-15-20 razy dzienie, nie chcialoby mi sie prac za cholere. :-) po tych kilku pierwszych tygodniach sytuacja sie normuje i juz mniej wiecej wiesz, kiedy pojdzie ta kupa, zwykle nie czesciej niz 2-3 dziennie.

a co do oliwy z oliwek i maki to owszem, slyszalam to, sama bede uzywac jednak parafiny i natluszczac tez pupe, zeby stworzyc taki naturalny film na skorze, ktory nie pozwoli odparzyc.

reklama
Bachucha - straszne sny :/ ja też miałam dziś jakieś schizy w nocy, chyba dlatego, że się w wiadomościach wczoraj naoglądałam o nagłej śmierci łóżeczkowej... :|
Ale mąż mi nie dał potem już od 2 spać, bo go ząb bolał... więc wiele tych koszmarów mi się nie naśniło... za to obudziłam się z taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaką wielką plamą mleka :/ no chyba z 15cm średnicy, na pół koszulki, musiałam się przebierać...

Aenye - a może wyłącz sąsiadom prąd? :D

Lenka - szacun za tą tetrę... ja sobie nie wyobrażam...

Anisad to i ja poproszę :D bo mitaginkowe wczorajsze się nie sprawdziło :P
I.S. 04.07.2010

a ja muszę teraz siedzieć w dwupaku aż do soboty :|

Witam!
Madziarkas, ja w zeszły czwartek miałam zdjęty pessar ale narazie spokój, po 2 dniach przeszły wszelkie objawy porodu.

Naprawde mdłości i zawroty głowy to oznaki skracającej się szyjki??? Niewiedziałam.
To mnie mdli właśnie odkąd mi ten pessar zdjeli.

Anisad, ja pamiętam co było po porodzie bardzo dokładnie:-) wylądowałam na korytarzu.... teraz jak nie będę miala sali to wychodzę tego samego dnia do domu:tak:

Wczoraj znalazłam przedszkole dla Basi od IX. Bardzo się cieszę, bo zdecydowałam się blisko domu więc sama będę mogła ją odebrać będąc na spacerku z Michasiem, nie wsiadając w samochód!

Ayene, Twoje chłopaki chyba chodzą do przedszkola? Nie brakuje Ci ich w domu?;-)

Lecę zaraz na zakupy a wogóle to od rana sprzatam....chyba poród niedługo:-)

marma, to samo mam, mam wrazenie, ze chce sie sila wepchnac w kanal, nie moge usiedziec, az krzyz pobolewa troche.
grrr, a ja mu mowie - STOP, nie dzis, zaciskam nogi i uda i w ogole wszystko, czym dysponuje i wara mi wlezc!!!

dobra, umowilam sie do fryca :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry