reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

reklama
skrzyneczka Trzymamy!!!! Żebyś jak najprędzej zobaczyła swoje małe, zdrowe cudeńko. Daj znać ze szpitala jak się trzymasz :) :-)
Ale nam mam przybywa!!!!

Dziewczyny, tez wam tak brzuch twardnieje na maksa, od czasu do czasu????

Ostatnia edycja:
skrzyneczka to czekamy na wiesci i pozdrow morgaine :-)

dragonfly mi nie twardnieje :-D ale ja to wogole gdyby nie CC po jutrze to chyba do maja bym nosila bo nic a nic mi nie zapowiada porodu :-D

kolejne smski od aenye:-D

a moje dziecko mnie zabilo tekstem..puka w brzuch paluszkiem i mowi "brzychu no mowie do ciebie WYJDZ" - skad mu sie taki pomysl wzial to nie wiem bo przeciez jemy nie narzekam :-D

:-D Dzieciaczki są boskie, naprawdę!

asiunia, To Ty też już jutro???
Mój właśnie twardnieje mocno od 3-4 dni i ciężki się robi strasznie, ale jakoś specjalnie nie opadł. Na ktg połozna powiedziała, że widać , że brzuch pracuje i się może coś zadziać. Ale sama nie wiem, nie zauważyłam żadnych skurczy, nawet przepowiadających, albo ja po prostu nie wiem, że to skurcze. :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Skrzyneczka trzymam kciuki :)
Fajnie, ze ruszyło u Aenye :)
Ewa mnie sie zrobił na nacięciu lekki obrzęk ale mam obkładać rivanolem to powinno byc ok :)
uciekam do mojego ssaczka :) do rana laseczki :)

doczytalam was w koncu :-)
skrzyneczka kciukasy zacisniete :tak:
asiunia w kwestii formalnej :-p jak urodzisz przede mna to kto mojego smsa wrzuci nooo? a jak ja przed Toba to 4godzinki i bede w domku i juz gotowa do przekazywania informacji :-D nie badz taka pozwol urodzic jutro :-p
dragonfly no twardnieje twardnieje dosc czesto i prawie porodowo tyle ze po kilku godzinach przechodzi i nie jest regularne jak powinno niestety ;-)
smsy od aenye boskie asiuni Ty nie mozesz spac musisz przekazywac wiadomosci na biezaco :-D

Ostatnia edycja:
reklama
mi twardnieje i napina się maksymalnie, nawet przez godzinkę dwie regularnie co 10min ale potem póki co przechodzi... wzięłam ciepłą kąpiel i narazie nic...przeszło...chyba jeszcze poczekamy

Do góry