Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jedna dziennie, dzisiaj jeszcze żadnej.

boli krzyz i troche podbrzusze ale podbrzusze wydaje mi sie ze mnie boli od ciezaru tez, gluty nadal wychodza ale jasne wiec porodu raczej nie wroza
mam dokladnie to samo ;-) zamiast psa prawie trzylatka ktory nie daje posiedziecmargola24 no to bym ci podrzucila
Wrocilam ze spaceru pies zadowolony a ja zmachana nie milosiernie 2km szlam.... juz myslalam ze po meza bede dzownic ale dalam radeboli krzyz i troche podbrzusze ale podbrzusze wydaje mi sie ze mnie boli od ciezaru tez, gluty nadal wychodza ale jasne wiec porodu raczej nie wroza
![]()

chwalilam tylko nie doczytalaswilmek, teraz w w tej ciąży piłaś?? w jakiej proporcji?? Nic się nie chwaliłaś??????
pilam po 2 lyzki i zajadalam gruszka albo bananem...ale to ochydztwo jest brrr
a w niej moja corcia. tak sie balam. porodu, tego jak to bedzie po, czy zdrowa bedzie itd... pamietam noc jak w ciazy bylam, obudzilam sie, patrzylam na lozeczko i plakalam. nie weidzialam czemu, plakalam ze strachu. tak panicznie balam sie trzeciego dziecka...a teraz. JESTEM NAJSZCZĘŚLIWSZA. jestem mama dwoch super chlopakow i slicznej, kochnej corci
ups....