mnie ostatnio położna pocieszyła że może się rozpuszczać nawet do 3 miesięcy....aknovi, smutasek witajciei gratulacje
asiunia co do pogody to jak ja wychodzilam z Niunią ze szpitala to sypał śnieg!! heh mam taki kombinezon ale ona taka maciupka ze nawet nóżki w 'nóżki' od kombinezony nei weszły a łapki w 'łapki' ale daliśmy radę.
a co do rozmiarów to dla mnie rozmiar 'up to 2,3 kg' jest okczyli wcześniaki...tzn, teraz juz jej nie ubiore tego malusiego, ale 50 cm ubieramy a 56 albo 0-3mce to masakra jakas!! takie to duze. kurcze tez mi sie wydawalo ze chlopcy nosili 0-3mce, co prawda byly luzne ale teraz to mala sie w nich by utopila! wiec mam 3 pary spioszkow, 4pary body, jeden pajacyk
i piore sobie w rekach
![]()
ale juz niedlugo...mloda rosnie jak na drozdzach wiec juz za chwileczke juz za momencik....w ciuchy wieksze Niunia sie wkręci
antonina sorrki, pomyliło mi się z tą wizytą...
moja młoda dziisaj była do 17 w ogrodzie w wózeczkua ja pozbyłam się jednego szwa...M mi wyciągnął!
położna przyjedzie next week dopiero!!!!!!!!!!!![]()
laski ile te szwy się mogą rozpuszczać??
aknovi, smutasek,witajcie z powrotem
nati nam też się babrał ale odkąd psikam przy każdym przewijaniu wróciło do normy i ładnie się zasusza.
Przemka dziś coś brzusio pobolewa, Robi strasznie wodniste kupy, nie chce spa, budzi się co chwile i jest strasznie marudny.... chyba zjadłam coś co mu nie pasuje....
czyli wcześniaki...tzn, teraz juz jej nie ubiore tego malusiego, ale 50 cm ubieramy a 56 albo 0-3mce to masakra jakas!! takie to duze. kurcze tez mi sie wydawalo ze chlopcy nosili 0-3mce, co prawda byly luzne ale teraz to mala sie w nich by utopila! wiec mam 3 pary spioszkow, 4pary body, jeden pajacyk