Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zadzwoniłąm do roboty i opiepszyłam chyba za wszystkie czasy,bo ja składałam dokumenty 8 kwietnia!!!!!!no szlak by to trafił!!!!a jednak dziewczyny zgadały się i urodziły tego samego dniaGratulacje
a u mnie brak czasu żeby nawet w tyłek się podrapać. Kacper przechodzi fazę też jestem dzidziusiem....

Wszystkie już?? Wielkie Gratki dla KWIETNIÓWEK naszych 
zdarza mi sie nie prasowac ale to jak mam jedno ubranko i koniecznie musze je wlasnie ubrac :-) i zdarza mi sie wyprac ubranko w naszym proszku i wszystko jest ok.
cześć mamuśki
tak wpadam na chwilkę tylko sie przywitać. Ładna pogoda to nie siedzimy w domku. Wczoraj pierwsza wycieczka do babci na obiadzik-udanaKlaudia grzeczna, ładnie śpi, je, tylko kupy zaczęła mi jakieś zielone ze śluzem robić.. Poczytałam w necie (wiem wiem-nie musicie krzyczeć) że to nie musi być cos poważnego, ale jakoś matczyne serce mi podpowiada że coś jest nie tak.. i nie wiem jak to ugryść bo i na wadze ładnie przybiera (2 tyg-500gram), nie miewa twardego brzuszka, nie ryczy wieczorami a ja to taka dieta że też na pewno nie to..A i jak kupa na zielono, to w ciągu dnia i tak są normalne żółte kupy, tak na przemian..
Jak Wasze pociechy się załatwiają?? Miała któraś takie przygody?? Przepraszam Laski ale nie mam kiedy wertować str
Widziałam ze koleżanki nam się rozpakowałyWszystkie już?? Wielkie Gratki dla KWIETNIÓWEK naszych
![]()