Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaaaaaaa napisałam posta i mi zżarło
To od początku.. byliśmy na bioderkach , wszystko ok. Tłumy ludzi na szczęście szybko poszło, potem do firmy swojej zajrzałam, i byłam ponad dwie godziny :-)lubię tą moją pracę , szczególnie jak nie muszę w niej siedzieć od 9-17
Teraz jeszcze neurolog nam został.herbatita a kiedy Wy się wybieracie?
aenye to tym razem w dniu urodzin jeszcze raz najlepsze życzenia!!!
baby dla Ciebie też spóźnione ale szczere!
acronka fajnie że zajrzałaś, ostatnio sobie o Was myślałam
Herbaita, Marma, Petinka super macie ze spotkaniami! ja jak pisałam na noworodku w ciąży z Oliwką to miałam grupę poznanianek z którymi przyjaźnie się do dziś. żałuję że tu Poznań taki mało popularny :-(
Morgaine jak szkolenie? grzeczna jesteś?
asiunia co z Tobą? mało się udzielasz
Chciałam iść na spacer , u nas pełne słońce a tu lać zaczęło, najlepsze że żadnej chmury nie widać![]()
dzięki już myślałam ze tylko ja jestem taka przewrażliwiona, ja tez wole dmuchać na zimne:-)herbatita ja sie wybieram do okulisty ale właśnie po 3 m-cu sprawdzić czy wszystko ok, meżula ma astygmatyzm i jeśli mały też będzie miał to lepiej wcześniej zacząć leczyć.
Aha! i do okulisty to chyba skierowanie nie jest potrzebne
, ja tez chce taka wage
, więc idę prywatnie tzn do spółdzielni i tu następny szok cenowy 80 zł ale małej coraz bardziej ropieje oko więc niech to sprawdzi
We wrzzesniu pewnie wróce do pracy na weekendy i wtedy bedzie cale dnie siedzial z dwójeczka
suwaczek motywuje mnie jak widze, że jeszcze 6 kilosów musi zlecieć grrrMadziarkas a ten suwaczek z wagą to skacze mi po gulu, ja tez chce taka wage
coprawda do wagi z przed ciąży to jeszcze tylko 3kg zostało ale przy 50tce najlepiej sie czuje, przy mojej długości 159cm to taka odpowiednia waga - nic nie zwisa, wszystko na swoim miejscu;-)