reklama

Kwiecień 2011

Cyca daję często ale tak jak by sie nie najadał. Budzi sie w nocy i ciągnie tego cyca.
Jeśli będę podawac tą kaszkę, to tylko wieczorem przed spankiem.

Filipek waży 6150 kg.

W październiku wracam do pracy, wiec i tak będę musiała odcigac pokarm. Polecacie jakiś odciągacz

Ostatnia edycja:
reklama
o matko!!! Obejrzałam kawałeczek jednego filmiku i dalej nie dałam rady! koszmar. Ja jednak zdaję sobie sprawę z tego co się może wydarzyć i nie wyciągam Tymcia z fotelika podczas jazdy. No way!!! Dobrze, że On lubi w nim siedzieć podczas jazdy.

A w ogóle to hellou Kochane, nie doczytam, bo to cały tydzien, więc nie ma szans. W ogóle wpadłam tylko na chwileczkę, czekam aż się Tymcio rozbudzi, cyc i szoruje rosól gotować. Jutro jedziemy w odwiedzinki do mojej chrześnicy i jej mamy :) na poteczki i oględziny nowego placu zabaw zamontowanego u nich w ogródku :).
Widzę, że dołączył ktoś nowy - witam i ja :)

No i asiunia is back :)))

Dziękuję za miłe przyjęcie :-)

Mój synek ładnie przesypiła noc budził się 2-3 razy ale, od kilku dni budzi się częściej. Byliśmy dzisiaj na sprawdzeniu ciemiączka u lekarza i byc może synek się nie najada. Pani doktor zaproponowała na noc butelkę z moim mlekiem i dodanie 2 łyżek kaszki Nestle SINLAC (tą kaszę 2-3 łyżki mam wsypac do ciepłej wody i ugotowac i dodac swojego mleka) NIGDY TEGO NIE ROBIŁAM :-D

Nie mam odciagacza pokarmu.
Żadnej butelki i soczka w komplecie.
Czy potrzebny jest podgrzewacz?

Czy któraś z Was dokarmia tak swojego malucha?

Proszę o porady dziewczyny :-)

po ciemiączku sprawdziła, czy się najada? czy to przy okazji?

Marcedess ja się zgadzam z Nati, lepiej częściej poprzystawiać zwłaszcza w nocy i mleka się zacznie produkować więcej, sprawdziłam to na sobie :) naprawdę działa, dokarmianie zostaw na sytuację kiedy już nic innego nie zadziała

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry