Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gorzej z tym, co parę dni męczą mnie koszmary, że budzę się cała we krwi, br...
No i oczywiście nie mogę po takim śnie z powrotem zasnąć - ale może to też niedługo przejdzie.
Wpadlam tylko sie przywitac,
U mnie wszystko dobrze,juz nie wymiotuje,czasami jeszcze serduszko daje o sobie znac ale juz lepiej,nie mam dzis nastroju,troche rozpisalam sie na samotnych kwietniowkach i teraz wrocily wspomnienia,chyba sobie dzis poplacze...
Trzymajcie sie cieplutko...buziaczki
no właśnie to ja jakaś inna chyba jestemkobiety w ciąży są trudne do życia
cocosova, po prostu trzeba czasu. Tobie się wydaje, że o tym nie myślisz i że sny to bodźce do myślenia. Ale skoro się śni to znaczy, że jeszcze gdzieś tam siedzi. Zobaczysz, z czasem będzie się śnił coraz mniej a potem wcale i odżyjesz :* A wygadanie się na forum i wyrzucenie wszystkich żali pomaga w pozbyciu się tego "problemu". Głowa do góry i cierpliwościGdyby mi się nie śnił, to nie miałabym tyle bodźców, żeby o nim myśleć. Niech już znika z mojej podświadomości. Byłoby łatwiej![]()
Kochana, może odnajdziesz się w jakichś robótkach, wyszywaniu itp. Bo od kilkugodzinnego siedzenia w książkach i przy komputerze oczy wysiadająWitam ponownie!
I dziękuję za ciepłe przyjęcie.
W dzień przywitania się pojechałam kontrolnie do szpitala, ze względu na krwawienie, i to kolejny raz
Jak nie lubię szpitali, tak nie żałuję, bo zdiagnozowali odklejające się łożysko i mam nakaz leżenia. Tak więc leżę w domu, z dnia na dzień musiałam niemal "porzucić" pracę, spacery, nawet siedzenie, chlip.
Najważniejsze, że badania maluszka wykazały, że się prawidłowo rozwija i to jest duża motywacja![]()
Już poniekąd przyswoiłam koncepcję półrocznego leżenia...