Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

do tap madl z nią!!
), ale brzuch jaki był, taki jest. Też się nie mogę zmobilizować, żeby coś z tym zrobić, a boję się, że jak nic nie będę z tym robiła, to mi tak zostanie
Może gdybym tyle słodkich dżemów nie jadła i ryżu z dużą ilością cukru, to bym chudła, ale mi się tak chce czegoś dobrego, że nie mogę się opamiętać. I codziennie obiecuję sobie, że koniec, ale oczywiście mi się nie udaje 

i ogląda non stop henia z tesco – zarąbiaszcza piosenka ale jak słyszłam ją u niego 20 raz to kazałam mu założyć słuchawki.. on się sam sobą zajmie, misia też nie jest taka że trzeba ją na rękach nosić.. moja kumpela ma córkę też z kwietnia i 3-latka w domu to jazdę ma okrutną. Ja cenię sobie różnicę wieku między dziećmi chociaż jak Seba miał 2-3 lata to baaaaardzo mnie macica swędziała.. a teraz ma focha i sam zasypia! Mała też sama zasnęła w łóżeczku - nie myślałam że takich czasów doczekam..