reklama

Kwiecień 2011

reklama
nie wiem, na stronie intelligendera pisze, ze ph nie ma nic do plci :-D no zobaczymy.. ;-)

Marma, zakladaj! jasne, ze sie przyda :-)

nati, mam :-D spi i chrapie, wiec chyba zadowolony :-D bosz, jak mi ulzylo, jak wrocil. balam sie o niego. trzy razy zmienial samolot, 13 samej podrozy z HK, brrr. i jeszcze 5h samochodem z poznania. dobrze, ze jest.

Mi mój lekarz powiedział, że będzie synuś i ph mam 6,5:)
Może to się faktycznie sprawdza:P

p19u3e3kim5ddbq2.png

Moje zdanie na te tematy jest takie, że takie rzeczy czasami się sprawdzają, ale nigdy nie dają 100% pewności, że będzie tak a nie inaczej:)
Więc spokojnie możesz mieć jeszcze dziewczynkę:)

p19u3e3kim5ddbq2.png

ja tez chce dziewuszke , ale jak juz ma byc chlopak to porosze takiego co bedzie spokojny i usluchany :D bo nie dam rady z dwoma lobuzami :D
Marma jaki test????

Ja miałam badany mocz już trzy razy i za każdym razem inne ph. W 5tc wyszło ph 5, w 10tc 7, a teraz 6,5.

Idę na 17:00 na wizytę, więc poproszę o kciuki. Jakoś mam w sobie dużo niepewności. Niby minęły dopiero trzy tygodnie od ostatniej wizyty, ale pojawiło mi się tyle pytań, tyle dolegliwości mnie podczas tych trzech tygodni męczyło, że jestem jakaś taka skołowana...

reklama
Witajcie dziewczęta

Ja miałam badany mocz już trzy razy i za każdym razem inne ph. W 5tc wyszło ph 5, w 10tc 7, a teraz 6,5.

Idę na 17:00 na wizytę, więc poproszę o kciuki. Jakoś mam w sobie dużo niepewności. Niby minęły dopiero trzy tygodnie od ostatniej wizyty, ale pojawiło mi się tyle pytań, tyle dolegliwości mnie podczas tych trzech tygodni męczyło, że jestem jakaś taka skołowana...

&&&& kciuki zaciśnięte:)

Co do tych testów to ja chciałabym wiedzieć ale takich rzeczy nie robie bo za bardzo nie wierze i nie chce sie nakrecac:)
Ja znowu mam lenie, nic mi sie nie chce i jakis taki wisielczy nastrój mam:-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry