cocosova
Fanka BB :)
Cześć,
gratuluję dziewczynek !
Nieczęsto tu zaglądam... bo po prostu nie mam czasu... Nie mam czasu zeby podczytać co tam u Was, przyłączyć się do rozmów... Praca, po pracy mam klientki w domu. Jest taki młyn, że czasami już sama nie wiem kim jestem. Szczerze mówiąc mam już dość. Nie mam siły aby tyle pracować w salonie. Zaczął się gorący okres przedświąteczny, i jakby wszyscy zapomnieli, że jestem w ciąży i nie daję rady na takich obrotach.... Dlatego byle do świąt, marzę o odpoczynku. I rozważam opcję pójścia na L4 znowu. Jeśli nie zmieni się podejście szefa, recepcji i współpracowników. Przed chwilą dostałam telefon, żebym przyszła wcześniej, bo znowu nie dają rady i potrzebują pomocy, kiedy ja nie doszłam do siebie jeszcze po wczorajszym. Bezwzględne hieny. Od tygodnia nie miałam kiedy zjeść normalnego obiadu. Ok pójdę, ale najpierw zjem obiad, wykąpię się, i wyjdę wcześniej dziś, o tyle, o ile wcześniej dziś zacznę. Wrrrr. Przepraszam, ale musiałam się wyżalić
gratuluję dziewczynek !
Nieczęsto tu zaglądam... bo po prostu nie mam czasu... Nie mam czasu zeby podczytać co tam u Was, przyłączyć się do rozmów... Praca, po pracy mam klientki w domu. Jest taki młyn, że czasami już sama nie wiem kim jestem. Szczerze mówiąc mam już dość. Nie mam siły aby tyle pracować w salonie. Zaczął się gorący okres przedświąteczny, i jakby wszyscy zapomnieli, że jestem w ciąży i nie daję rady na takich obrotach.... Dlatego byle do świąt, marzę o odpoczynku. I rozważam opcję pójścia na L4 znowu. Jeśli nie zmieni się podejście szefa, recepcji i współpracowników. Przed chwilą dostałam telefon, żebym przyszła wcześniej, bo znowu nie dają rady i potrzebują pomocy, kiedy ja nie doszłam do siebie jeszcze po wczorajszym. Bezwzględne hieny. Od tygodnia nie miałam kiedy zjeść normalnego obiadu. Ok pójdę, ale najpierw zjem obiad, wykąpię się, i wyjdę wcześniej dziś, o tyle, o ile wcześniej dziś zacznę. Wrrrr. Przepraszam, ale musiałam się wyżalić
ja wczoraj po raz pierwszy poczułam coś w rodzaju dotyku tzn położyłam rękę na brzuchu a Antek dotknął jej z drugiej strony to nie był kopniak tylko taki dłuższy "dotyk":-)
kazałam napisać na zwolnieniu że że dostarczyłam 1.12 tylko poprawka była no ale nie wiem czy kase na czas dostane...a wypada akurat po świętach miejmy nadzieje że tak.
jakoś to przeżyłam, najważniejsze, że daje znać o sobie, myślę, że to kwestia wysokiego ciśnienia, jak kilka dni temu było niskie to i ja byłam przybita i mały sie niewiele ruszał. Teraz mały szaleje, a ja w ogóle nie jestem śpiąca i nie mogę usnąć wieczorem... Chyba coś w tym jest... Niestety nie moze byc wszystko idealnie, wczoraj zrobiła mi się opryszczka na ustach, muszę zadzwonic do mojego lekarza i zapytać czy mogę zastosować plasterek compeed, one mi zawsze pomagają. Te wszystkie maści w ogóle na mnie nie działają, tylko plasterki są ok.