reklama

Kwiecień 2011

reklama
w I i II ciąży praktycznie do 7 miesiąca chodziłam w jansach, a z Jaśkiem też dość szybko było widać brzuszek. ale nie tak jak teraz.nie mieszczę się już w normalne ubrania, a żeby było ciekawiej, to nie pamiętam gdzie położyłam ubrania ciążowe

z bliźniakami to różnie bywa. koleżanka dowiedziała się, że będzie dwójka, jakieś 2 tyg przed porodem. wcześniej lekarka przewidywała płód z wadą jakąś, bo tak dziwnie usg wychodziło. oj biedna się wycierpiała ze strachu

Cola odgazowana, woda z ogórków kiszonych mi przez jakiś czas pomagała też. Ja walczę teraz z bólem głowy. Ktoś może ma sprawdzone sposoby na migrenowy ból głowy?

Witaj alexandra!

chyba żadna z Nas nie ma jakiegoś takiego mega skutecznego sposobu, bo ciężko to zwalczyc, ale ja np. staram się nie doprowadzić do poczucia głodu. ja tylko coś mi przez myśl przemknie,ze zaczynam być głodna, to od razu sięgam po jakąś marchewkę, jabłko czy cokolwiek. Raz działa raz nie.
Może pomagać siemie lniane, do picia.

dokładnie, nie można dopuścić do poczucia głodu. wtedy i mnie najbardziej męczy. poza tym, robi mi się słabo i mam dreszcze jak nie zjem na czas. pomaga mi :dżem, banany, czekolada
chyba mam infekcję dróg moczowych. wzięłam no spę, urosept, vit c, a teraz paracetamol bo nie daję rady. wczoraj gin kazał brać urosept, bo mu się mocz nie podobał, ale myślałam, że niedokładnie przygotowałam się przed pobraniem próbki moczu....wrrrr

anawoj, biedna Ty:(
To takie upierdliwe jest i długo się leczy biedulko.
Jakby mało było samych mdłości, bóli głowy, brzucha i leku o kazdy dzień...echh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry