Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam WasZrobiłam bete drugi raz po 2 dniach i wyszła prawie 3 razy wyższa, troche sie zestresowałam, że to za dużo, ale w necie pisza, że to normalne, do gina idę dopiero za półtora tygodnia
dziękuję za powitanie w waszym gronie Kobietki
mi się właśnie zamaniło ciasto z jabłkami i musiałam upiec a i dla Meżusia będzie niespodzianka jak wróci z pracy heihe (jesli wszystkiego niezjem). mam ogromny problem z ulozeniem sie do snu w nocy...to dopiero poczatek a czuje sie jakas ociezala nie wiem czymoge spac na brzuchu.(tak spałam do tejpory).??. nie chciałabym zaszkodzić Fasolce
joll jak cie dawno nie bylo,ja tez ostatnio zniknelam na pare dni i wstyd przyznac ale z powodow takich jak u ciebie...choc tlumaczylam sobie ze to podreczniki ze to to i tamto...ale moj "Cześiek" widzial to inaczej...wiec staral sie ile moze i udalo sie,a teraz za to jaki milutki,nie uwiezylabym nigdy ze np:dzis 30 km pojechal bo mialam zachciewajki na orzeszki w karmelu...normalnie aniołek z niego... hihihi...
Wiesz joll - z nimi trzeba krótko i choć im sie wydaje ze rządzą i to w rzeczywistości my nimi kierujemy...no ja też jestem na etapie wychowywania go...jak narazie jest uległy... hihihi...(mam nadzieje ze tego nie przeczyta...ups...)
anawoj...no tak wyszlo...widze ze u ciebie troszke sie działo...wieczorkiem albo jutro troszke cos ci skrobne bo moj "Cześiek" kazal bym cie o cos spytala,mysle ze wiesz w jakiej sprawie...ale to juz pryw.
Buziaczki wszystkim,szczegolnie tobie joll za powrot....i pewnie zaraz uciekam...
, to jest nasza alternatywa na złą pogodę. Zobaczyć jej dumną minę, gdy jedzie schodami...bezcenne...