Kozica ja przekonuję się powoli do podejścia "wyspiarzy", nie latają jak powaleni z byle czym do lekarza, nie przepisują tony leków jak polscy lekarze, traktują wszystko spokojnie i na luzie, Adi nadal jest na cycu, 2-3 razy w tygodniu daję mu cebion multi i oczywiście wit.D, lekarka powiedziała, że nie zaskodzi w okresie zimowym kiedy jest większe ryzyko zachorowania, poza zapaleniem krtani, które przeszło szybciutko, nie miał nawet kataru od kilku miesięcy

jest zdrowy jak ryba, robiliśmy 3 tyg temu w polsce badania krwi i wyszły idealnie
ja tez jak skończyłam rok przeszłam na krowie i żyję i mam się dobrze, więc to chyba nie takie straszne, a przecież nikt nie mówi o dawaniu samego mleka tylko o zdrowej, bogatej w witaminy diecie, wtedy nie ma konieczności trzymania dziecka na mm, bo i po co?
każdy zrobi jak uważa, ja mam swoje zdanie a Ty swoje i nie ma sensu się przekonywać, bo to i tak nic nie da, będziesz chciała to będziesz podawać mm i za 3 lata, nie to nie i tyle myślę na ten temat, Ty decydujesz o Twoim dziecku a Ja o moim
Iryska teściowa ma rację co do dziąsełek dziecka, przecież nie żujesz jedzenia przednimi zębami tylko tylnymi, a dzieci w tym wieku nie mają tylnych i naprawdę świetnie sobie radzą