reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Poradzcie ci co mozna z zarzywac na przeziebienie bo wlasnie jakies diabelstwo mnie zlapalo i czuje sie okropnie:confused:
*spam*
syrop z malin, czarnych porzeczek i czosnku, znośny i mi pomógł...jestem u rodziców i muszę iść dzis kupić nową flaszkę bo młody ma jakiś paskudny katar.
http://www.i-apteka.pl/product-pol-1779-*spam*-syrop-150g.html

Ostatnia edycja:
reklama
Witam po dłuższej nieobecności :)
Spędziłam kilka dni w szpitalu, bo zaczęłam plamić i okazało się, że mam krwiaka (prawie 3 cm) i lekkie rozwarstwienie kosmówki. Faszerowali mnie lekami i poprawiło się. Muszę dużo leżeć. Mały ma juz 1 cm (dane ze środy) :tak:I jest zdrów jak rybka:-)
Tyle naskrobałyście,że nie wiem kiedy to nadrobię!
agakomo ze mną na sali leżała dziewczyna, która dostała silnego krwotoku (krew nawet w butach miała:szok:) i okazało się, że maleństwo żyje! Pękł jej krwiak (bardzo duży). Teraz leży i tylko do wc może wstawać. Trzymaj się i oby było dobrze.

agakomo bardzo mi przykro,ale może dziewczyny mają rację,może jest jakaś nadzieja?
Dzisiejszy poranek całkiem miły,mężuś w domciu,mała pospała do 6:30,a teraz czekamy na gościa,który robi Nam poddasze.
Dzisiaj stworzyłam suwaczek dla naszego bąbelka,więc teraz już musi być wszystko dobrze:)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia:)

agakomo współczuję i trzymaj się cieplutko

ach dziewczyny wczoraj wieczorem miałam Was poczytać jeszcze ale o 7 już padałam więc poczekałam do 8 wykąpłam małego a jak tylko zasnął to i ja w kimę uderzyłam a dziś już bym się położyła normalnie masakra jakaś

Witajcie,
ja dzisiaj mam labę, bo młody u babci siedzi. Skorzystam i trochę psychicznie odżyję, bo ostatnio nerwowo zaczynam wysiadać.

Agakomo, współczucia, ale może jest jeszcze nadzieja...

Agakomo wszystkiego dobrego... trzymam kciuki... ja miałam plamienie z córką jak byłam w ciąży, dosyć silne, poleciałam do lekarza, dostałam luteine i dzisiaj moja niunia ma już 10 lat.

hej dziewczyny! ale niektóre z Was to szybko wiedziały, że są w ciąży, ja pierwsze USG miałam w 6 tygodniu i 3 dniu i parę dni przez nim na zwykłej kontrolnej wizycie dowiedziałam się, że jestem w ciąży :-) lutówka pozdrawia!

a propo dziewczyny jak miałyście usg to w pęcherzyku widziałyście jedną czy dwie kropki bo mi pokazywała dwie kropki na górze i na dole ale nie wiem czy to tak moje maleństwo położone czy moze para... aj w sumie i tak w poniedziałek znowu usg ale przypomniało mi się i nie daje mi to spokoju

reklama
Dziewczyny, ja nie dam rady-musze malowac paznokcie....

A wlasnie jak z wlosami? Mam straszne odrosty i planowalam isc do fryzjera-slyszalam ze fryzjer moze uzywac farbe bez amoniaku?Co sadzicie dziewczyny? Czuje sie fatalnie z wlosami a tu przeciez slub...

agakomo trzymam kciuki i wierze, ze mimo wszytsko bedzie dobrze. Prosze daj koniecznie znac co sie okazalo. Mysle o tobie :*

Witam serdecznie nowe dziewczyny:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry