Nef
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
My od czwartku na wyjeździe, mieliśmy dzisiaj szkolenie blisko moich rodziców. Poza domem od 10 do 18 i tylko raz musiałam iść do domu, żeby nakarmić małego. Oprócz tego dostał raz mleczko odciągane (100ml), no i oczywiście cyc bezposrednio przed i zaraz po powrocie. Moja mama zachwycona, bo Bartuś był bardzo grzeczny i nawet jak nie spał, to nie płakał
.
Zaległości towarzyskie nadrobione
uwielbiam te nasze szkolenia
My od czwartku na wyjeździe, mieliśmy dzisiaj szkolenie blisko moich rodziców. Poza domem od 10 do 18 i tylko raz musiałam iść do domu, żeby nakarmić małego. Oprócz tego dostał raz mleczko odciągane (100ml), no i oczywiście cyc bezposrednio przed i zaraz po powrocie. Moja mama zachwycona, bo Bartuś był bardzo grzeczny i nawet jak nie spał, to nie płakał
.Zaległości towarzyskie nadrobione
uwielbiam te nasze szkolenia
wzięłam smoczek - dałam jej prosząc o jeszcze godzinkę snu i żeby zamknęła oczka i pospała z rodzicami... i co? moje ukochane dziecko zamknęło oczka i pospało jeszcze prawie do 8 
. Kamilka byla na nutramigenie i po roku mogla jesc nabial a Lili karmilam i przez pierwsze miesiace musialam nabial odstawic bo miala na buzi zmiany- wygladaly jednak inaczej (takie placki chropowate na policzkach).