Coś się uparło by mi uniemozliwic dołaczenie do watku- najpierw konto mi usuneli a teraz ilekroc posta napisze to mi internet siada

;-).
Córcia zasnęła więc moge cos wreszcie napisac

.
Cos o mnie raz jeszcze: Jestem Ewa, mam 24lata, dwie coreczki- 4letnia ktora od jutra idzie do przedszkola i 1,5 roczna. Pierwsze ciaze przeszlam super, niemal bezobjawowo- zero mdlosci, zgagi itp. Porody szybkie (3h). W obu ciazach czulam ze bedzie coreczka- taka jakas intuicja ;-)
Teraz poznalam co to mdłosci (choc nie wymiotuje)- strasznie jestem wrazliwa na zapachy, wszystko mi smierdzi i malo co jestem w stanie zjesc. Raz juz mialam mega zachcianke- kwasnice

, smakowala jak nigdy.
Poza tym chodze ledwo zywa, spalabym chetnie przez dzien ale jak spac przy dwojce dzieciaczkow.
Tym razem towarzyszy mi jakies przeczucie ze bedzie synek ale kto wie.
Bylam juz na pierwszej wizycie w 6tygodniu ale bylo na usg widac tylko pecherzyk i cialko zolte.
Kolejna wizyta dopiero po 20 wrzesnia.
Duzo z Was plami :-(. Ja w drugiej ciazy w 19tygodniu plamic zaczelam i pojechalam do szpitala od razu- przez kilka dni dostawalam duphaston (jakos tak ;-)) i luteine i pozniej juz na szczescie bylo dobrze do konca ciazy.
Jak sie cos dzieje to nie czekajcie dziewczyny.
Pozdrawiam
Rybeczka- wejdz w ustawienia, "edytuj sygnature" i tam wklej suwaczek.