reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Lena nie wiem co Ci napisać:-( Ale wierzę i chyba wszystkie wierzymy w to,że będzie dobrze.Przytulam Cię mocno! Dziewczyny już chyba wszystko napisały.Odpocznij i postaraj się myśleć pozytywnie kochana,bo stres jest teraz najmniej wskazany.Tyle kciuków za Ciebie zaciśniętych,że musi się udać:tak:
Ja to chyba dzisiaj nie zasnę,takiego mam stresa:hmm:

reklama
Lena moze plamienie jeszcze nic nie oznacza!! przecież trzeba być dobrej mysli :P) trzymam kciuki :)

dziewczyny ja mam kolejny problem, lekarz kazł mi brać duphaston i tak przepisał mi jedno opakowanie, a wczoraj tak policzyłam ze mi starczy do 16 sierpnia, a na wizyte ide dopiero 20 sierpnia ... i jest problem ;/ bo jeszcze mąż zapyta znajomego z apteki czy nie sprzeda bez recepty, ale jak nie to nie wiem co robić// bo mam jeszcze luteine w domu i nie wiem czy jakbym wzieła luteine kilka dni to nic sie nie stanie?;/

ja nadal zdycham, dolegliwości ciążowych ciąg dalszy ;p
dzis sie odzywac raczej nie bede bo jedziemy nad wode z małą :)
także zycze miłego dnia kwietniówki :))

aaa jeszcze wam chciałam wspomniec, ze moj mąż nidy nie zapomina o moich urodzinach bo on swoje ma dwa dni poźniej ;d

dzień dobry kochane,

na początek Lena, jak u Ciebie??? mam nadzieję, że wszystko ok- odezwij się :-(

krolewna, nie mam pojęcia czy można łączyć luteinę i duphaston, najlpiej by było, gdybyś zadzwoniła do lekarza (nie koniecznie Twojego) i się zapytała, albo poprosiła o wystawienie recepty bez wizyty- tylko, żeby odebrać, w tej przychodni do której chodzisz jakikolwiek lekarz może Ci wystawić receptę zaglądaja w Twoją kartę- powodzenia :tak:

bakteria- dziękuję :zawstydzona/y:

miłego dnia, u nas słoneczko, gorąc straszny, Amelcia dziś ze mną w domu, a ja nie mam kompletnie pomysłu na obiad, może naleśniki??? hmmm, chyba tak,muszę skoczyć do sklepu :tak:

Lenka wyczytałam w necie, że dużo kobiet plami w terminie @ lub kilka dni po. I nie jest to nic groźnego. Trzeba być dobrej myśli. :tak:
Ja też teraz się stresuję, bo zrobiłam test dziś rano (po co, głupia go robiłam) i wydaje mi się, że druga kreseczka jest jaśniejsza niż wczoraj...i juz mam czarne myśli.:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry