reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

rowniez witam nowa ciezaroweczke :)
co do witamin to ja biore na przemiennie prenatal i pregne plus, ale jak skoncze opakowanie prenatalu to przejde calkowicie na pregne bo mam juz zapas na cala ciaze na wszystkie trymestry (ginekolog zasypal mnie probkami) :-D

co do jedzenia to ja mam czasem mdlosci ale nie wymiotje wiec jest ok :-)
natomiast jem duuuuuzo :szok: ale bede miala czas na zrzucenie zbednych kg przy pilnowaniu 2-ki brzdacow :-D

meza wyslalam po szprota w sosie pomidorowym (nigdy nie przepadalam za tym) bo mam mega gloda :-p

reklama
Hej dziewczyny ! Udało mi się was nadrobić ;-)
Moje samopoczucie nieco lepsze to i częściej z domu zaczęłam wychodzić ale cały czas Was podczytuję!
Super pomysł z tym wątkiem wyprawkowym bo ja jestem ciemna w tym temacie..mój brat nie ma jeszcze dzieci, koleżanek z dziećmi też nie mam więc tylko Wy możecie mi pomóc w wyborach :-p

krolewnazmarcepana Wracaj szybko do zdrowia i 100 lat dla córeczki ;-)
Dotkass Ja też lubię szpilki ale w 12 cm to mogę tańczyć tylko po drinkach bo normalnie to stopy by mi odpadły haha :-p
oliwka A ja właśnie Wam zazdroszczę bo niedługo oszaleję z nudów!! :p
Shy Ja też kocham małe dzieci ale jak słyszę wiecznie płaczące dziecko sąsiadki to mnie szlag trafia wrrr ale też to tłumaczę sobie hormonami bo ciąglę chodzę jakaś zła ;-)
Nef Zazdroszczę wakacji, odpoczywaj póki możesz !;-)
yoohoosek Seriale...ja jestem serialomaniaczką i oglądam ich mnóstwo ..ale chyba moim faworytem są "Chirurdzy" i "Suits". Polecam obydwa ale drugi ma mniej sezonów więc chyba lepiej się za niego zabrać :-p
ladies Ja też się naczytałam mnóstwo przykrych rzeczy ale po prostu przestałam. Nie możemy samych siebie zadręczać ponurymi myślami. Dlatego dla odstresowania oglądam sobie ubranka i akcesoria dziecięce;-)
lenka 21 Powodzenia jutro ;-)
zozzolka Mnie nudności męczyły strasznie, wymioty też trochę ale radziłam sobie naturalnymi sposobami. Ale jeśli chodzi o wymioty to jeśli miały być to były i nic nie mogłam zrobić. :-(

Dzisiaj jest wielki dzień dla mojego taty- dowie się , że będzie dziadkiem..trochę się stresuje bo w końcu jak to się mówi córeczka jest tatusia..trzymajcie kciuki, żeby nie chciał zabić M :-p

hej dziewczynki ;-) witaj dotkass, kope czasu Cię nie było ^^ super, że weselicho udane, a co do szpilek to .. szacun i podziw ! ja ani kroku nie umiem ale to pewnie kwestia wprawy ;-) wychowanam na martensach i trampkach i teraz takie marne damskie rezultaty ze mną ;-)

pchełka genialny ten angelsounds co nie :-D ? to mój wierny przyjaciel z ciąży z Fipem, jak już pisałam polecam polecam polecam i sama sobie zamawiam na urodzinki właśnie, bo nie wyobrażam sobie go nie mieć :tak:

a co do autek to my właśnie dzisiaj też zakupu dokonaliśmy, ale powiem Wam że w cholerę trudno dostać dobre używane auto za małe pieniądze w naszym kraju.. kady coś kombinuje :sorry: no ale jak to twierdzi mój D, jak auto jest dobre to się go nie pozbywa więc jak ktoś sprzedaje to musi być coś nie tak i coś w tym pewnie jest..
a ja to w ogóle kocham długie a płaskie, w końcu 'dostałam' /bo to głównie mój środek transportu z potomstwem a weekendowo rodzinne/ o takiego chrysler__stratus_2_5_lx____1998_1_lgw.jpg tylko jasno złotego i sory że się tak chwalę ale ja go po prostu pokochałam od kiedy przygazowałam i tak słodko zamruczał mrrr boskie cacko po prostu /żeby nie było - daliśmy za niego nie całe 5tys. więc jak na limuzynę z klimą ect trudno go nie kochać :-D/

wiecie... a mi tak w ogóle zaczął czas szybciej płynąć.. im mniej człowiek się stresuje i myśli ma ciemnych tym jakoś tak żyje dzień po dniu tym co dotychczas i płynie to fajnie :)

pozdrawiamy :) z ew. Adasiem lub Bezimienną - bo naprawdę ciężko z tymi damskimi imionami oj ciężko :-D

a co do seriali jeszcze oj tak friendsy wymiatają :rofl2: ale polecam jeszcze trochę babskich tematów np. szpilki na giewoncie świetnie się oglądało, a już GOTOWE NA WSZYSTKO to jest po prostu obowiązkowa sprawa! dziewuszki którym się nudzi w chatce, ściągać i oglądać, ja prawie płakałam z żalu gdy ostatni sezon oglądałam, nawet mój D się przyłączył w którymś sezonie /odłączając się tym samym od konsoli więc to naprawdę musi być coś!:laugh2: /

Ostatnia edycja:
Nosz znów tyle czytania.

Mamakruszynki - u nas wyjdzie jakieś 12m budowy. Tylko my ambitnie kończymy wszystko, bo na dole tylko mały pokoik jest. Na górze za to 3 pokoje po 18m2, a na półpiętrze (nad garażem) strych/pokój jakby się kiedyś jeszcze miało jakieś przytrafić :)

My tutaj zamiast wózki dla dziecka kupować kupujemy auta :D

Evcia - gratuluje auta. My też mamy nowe od wtorku. Tylko mój mąż tym razem zaszalał i kupił w salonie, bo chciał raz kupić porządne i sprawdzone auto bez wad ukrytych.
Asiak - ja całe życie jeżdże dużymi autami. W pracy jeździłam Passatami, Touaregami i moim ulubionym Audi Q7. A to ostatnie to już duża krowa jest. Teraz mieliśmy Audi A6 kombi, więc długie jak szlag, ale wózek mieściło. I mi się fajnie jeździło. A nowe to już Audi S6 tylko zwykła limuzyna i nie wiem jak my tam wózek zmieścimy, bo bagażnik taki okrojony :/
Dotkass - ja uwielbiam takie wysokie buty. Dla mnie obcas ma prawo bytu jeżeli jest przynajmniej na 10cm :p. Fajnie, że wesele udane.
aaaa19 - napisz jak tam tata? Obyło się bez karetki :p. Mój przy Antku poszedł z kumplami na piwo - nie wie jak wrócił :p

Ja mam wizytę w czwartek o 13. Już się stresuje. Mamnadzieje, że wszystko w porządku.
Ach i dowiedziałam się, że znajomi będą mieli kolejne dziecko. Z tym, że pierwsze im się urodziło pod sam koniec marca. Drugie chyba na kwiecień/maj wypada - nie wiem dokładnie. Będę miała z kim chodzić na spacery :D

Hej Kobietki,

czytam Was, ale nie mam siły pisać. Już myślałam, że mi mdłości przeszły, nawet smaka na słodycze złapałam, ale od dwóch dni powrót:baffled:
Też uwielbiam seriale, ale w całości tj. wszystkie sezony widziałam tylko jeden - Smallville:-) Oprócz tego wszelkie kryminalne NCIS, CSI, Jordan, Monk, Magia Kłamstwa. Książki także głównie kryminalne, oczywiście seria Millenium, ale także przypadła mi do gustu Liza Marklund i Tess Gerritsen.

aaa19 - aż sama jestem ciekawa reakcji taty. jak będę miała więcej siły to opiszę jak moja siostra przyzała się do ciąży. Była na pierwszym roku studiów;-)

nie to wogole nie moj typ autka....;-) a 5ooo to taka normalna cena jak za stratusa ;-) juz mozna znalesc po 3500 w dobrym wyposazeniu ;-)

my ostatnio sprzedalismy galaxy i troche zalujemy bo byl duzy i wygodny, teraz mamy astre w kombi, w sumie nie jest zla ale myslimy o zamianie na moze zafire, albo na sharana.... sie jeszcze zobaczy :-D
a dla siebie mam mala mikre ale po zimie pewnie zamienimy na corse albo astre w hatchbacku :-)

Smile - my też na etapie kupna wózka. mąż planował A6 kombi, ale namówiłam go na a4 kombi. Będziemy sprowadzać z Niemiec, bo w Polsce faktycznie z używanymi w dobrym stanie ciężko:-(

pscółka Ja teraz jestem na 2 roku no ale zawsze studia to studia .. :-p
Smile jak tylko się zbiorę w sobie to wstanę i mu powiem ale kurcze przyznam się, że się boję. Z mamą poszło gładko ale tata to co innego haha :-)

hehe no ja zupełnie nie znoszę kombi :-D spoko, każdy ma swojego gusta ;-) mnie akurat na takie stać, nie salonowe więc tak jak piszę jak na 5tyś to jestem zachwycona :-D dla mnie z kolei wszystkie sharany, galaxy itp ok ale tylko pod względem praktycznym - fakt moja siostra ma sharana i choć wnerwia się co chwilę bo co też co chwilę coś się sypie to ze względu na częste przeprowadzki żal jej się pozbywać i tak trzyma.. ale żeby to ładne było .. y-y :-D

reklama
hahahaha :-) no sa rozne gusta :-) najwazniejsze ze sie tobie podoba :-) no my na galaxy nie nazekalismy, nie wkladalismy w niego kasy, tylko stwierdzilismy ze jest za duzy dla nas - nie wiedzielismy ze tak szybko zajde w ciaze ;-) no a tera bardzo by sie przydal ;-) no ale moze sie zbierzemy zeby wymienic.... nas samochody sie nie trzymaja, nudza nam sie i czesto je zmieniamy, zazwyczaj zarabiamy na nich i chyba tylko raz trafilo nam sie ze jakis lipny kupilismy :-) a astra jest juz chyba naszym 14 autkiem ;-) ale mimo tego wszystkie dobrze wspominamy ;-)

Do góry