Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)
Wczoraj rozmawialiśmy o tym z P. i też padło Leon - Leo, Leoś (choć nie ukrywam, że jakos tak nie do końca mnie przekonuje), potem był Alan i długo, długo nic. Będzie problem z chłopaczkiem. Ale wychodzimy z założenia, ze zaczniemy się konkretniej zastanawiać jak poznamy płeć dziecka

No i te opary....często podczas rozpalania jest trochę dymu - czy nie zaszkodzi to fasolce?. Muszę zapytać lekarza

Jeszcze raz zapyta, to chyba ją uduszę...

(pod warunkiem, że masz dobrze ocieplony dom i długo trzyma ciepło, szczelne okna itp), my w ostatnim sezonie zasypywaliśmy na 3 dni- grzaliśmy a później przez dwa dni nie grzaliśmy a i tak był gorąc, w krótkim rękawku biegałam i córa i mąż
czyszczenie pieca to też pikuś, bo, żeby był oszczędny wystarczy czyścić raz na dwa tygodnie, a tak co dwa- trzy dni wyjmujesz tylko szufladkę z miałem, którego jest tyle cvo kot napłakał i po sprawie, ja oczywiście do królestwa mojego męża (kotłowni) nie wchodzę