Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kwietniówki rosną w siłę :-)

Na zarodek widoczny było za wczesnie. Lekarka powiedziałą, ze póki co wszystko git tylko mam bardzo na siebie uważać.:-) Niestety profilaktycznie zakazała nam zabaw we dwoje żeby nie pobudzać macicy do skurczów

niz ja jego....ale mojej szwagierki córeczka (2,5 roku) ciągle chce do mnie na "apka" i wtedy siadam na fotel/krzesło i biorę ją na kolana.
) i sama wyniuchała sprawę...a ja nie umiałam skłamać...eh...
a twoja coreczka juz wie oo braciuszku lub siostrzyczce??moj wie ale chyba niedokonca rozumie ze naprawde mam te bejbi w brzuszku..jeszcze nic nie widac przeciez, ale on sie cieszy i caluje brzuszek hehe

Dzień dobry!
Mam zagwozdkę....
Pisałam że dostałam wczoraj ten duphaston na wszelik wypadek i juz wieczorem zmienił mi się śluż i zamiast zwykłego rzadkiego normalnego, pojawił się dziwny biały "serek"Czy któraś z Was miała może po Duphastonie coś takiego kiedykolwiek???![]()
![]()
Wczoraj byłam u gin i było ok- nie wyglądało żebym miała jakiegoś grzybka czy coś, o czym czesto świadczy "serek". Oczywiście zadzownie do niej później, ale Foremki to lepsza kopalnia wiedzy często niż lekarze![]()
![]()

trzymajcie kciuki
:-)