• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam popołudniową porą, Maja śpi więc mam chwile na nadrobienie myślałam, że z 20 stron przyjdzie mi nadrabiać a tu taka cisza....:sorry:

aaaa19 - kochana ja w 1 ciąży miałam tak wrażliwą skórę na brzuchu, że po różnych rzeczach wyskakiwały mi plamki czerwone, nawet swędziała mnie skóra od tych gum ciążowych co są doszyte przy spodniach ciążowych

margot87 - przykro mi, życzę ci spokojnej podróży

myszka_1405 - kochana oszczędzaj się, ja już przed ciążą zrobiłam u Mai porządek w zabawkach, po pakowaliśmy w kartony i do dziadków zawiozłam, szkoda było mi ich sprzedawać bo to same firmówki głównie fisher price a one są uniwersalne i mogą być dla chłopca i dla dziewczynki. Jeśli chodzi o pomysł to polecam kartki światąteczne np narysuj jej choinkę i niech z guziczków zrobi bombki z bibuły łańcuchy, albo mikołaja narysuj i niech pompon zrobi mu np z waty, brode z białych sznurków :-)

Ella1 - przyznam szczerze, że zaciekawiłaś mnie tym ;-) dzięki

Paulina_ - oj współczuję....

ladies - kochana trzymam kciuki za synka ;-) na pewno wszystko będzie ok

Iśku - ja też mam dylemat i nigdy nie słyszałam, że ona tylko 3 lata uodparnia :eek:

Shy - gratuluję połówki :-) ciąży

zonqa - trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę

aneczka852 - mnie pewnie przeprowadzka czeka w marcu, ech... nawet nie chce mi się o tym myśleć :confused2:dobrze, że możecie wszystko na spokojnie robić

oby dzieciaczki pokazaly co tam maja!!!:)
ja czuje ze bedzie chlopak..:)
chociaz mam cicha nadzieje na dziewczynke
ale stwierdzilam ze lepiej nastawic sie na drugiego syna i przezyc fajna niespodzianke gdy lekarz powie ze dziewczynka
niz nastawic sie na dziewczynke i czuc rozczarowanie..nie chce czuc rozczarowania... dlatego nie nastawialam sie :)

jak bd synek to lepiej dla mojego Bryana bo bedzie mial towarzysza do zaabaw itp:))
a o coreczke postaramy sie jeszcze za jakis czas:)

sama jestem ciekawa bardzo kto mieszka w brzuszku:) i podziwiam pchla ze zdecydwaliscie sie na taka tajemnice az do porodu!! bardzo fajnie
szczerze zazdroszcze bo tez bym chciala miec niespodzianke a;e jestem zabardzo ciekaawska

myszka ty juz brzuchatka jak i ja wiec normalne ze plecki bola...:(musimy wytrwac
ja sie bardziej boje tego co bedzie potem bo pamietam ze po porodzie bolaly mnie plecy i tak juz czesto boil nawracal
takze boje sie ze teraz wogole moje plecy beda mi dokuczac non stop....
i to juz do konca zycia:P

Ostatnia edycja:
I ja się witam i 3 mam kciuki za Wasze wizyty! Oby dzieciaczki pokazały co kryją między nóżkami;-)

My z M wczoraj chwile zastanawialiśmy się nad imieniem i patrzyliśmy na jakąś listę...doszliśmy do B i padaliśmy ze śmiechu- jeju jakie są dziwaczne imiona:eek::szok::-D:-D W każdym razie póki co imiennego faworyta ciągle brak;-)
Poza tym to w sumie nic...z badań mi wysżło, że jestem na skraju anemii więc muszę dietę zmodyfikować:eek::sorry: poza tym leczymy nadal kaszel i w sumie tyle...

Pozdrawiam Was ciepło i miłego wieczoru życzę!

oby dzieciaczki pokazaly co tam maja!!!:)
ja czuje ze bedzie chlopak..:)
chociaz mam cicha nadzieje na dziewczynke

fajnie to powiedziałaś ;-)
Też miałam przeczucie że będzie chłopiec a lekarz na pierwszym usg powiedział ze dziewczynka. 30 listopada mam kolejne usg i ciekawe czy się potwierdzi. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty

Witam
od razu piszę ze nie nadrobię więc ściskam Was wszystkie mocno, kuchnia posprzątana, czyli najgorsze za mną, jutro odpoczywam a w czwartek biorę sie za korytarz. Jednak szybciej się męczę, niby ciąża nie choroba ale co chwile przerwa. Ja już po kolacji, ale się napchałam,miłego woeczorku;-)

fajnie to powiedziałaś ;-)
Też miałam przeczucie że będzie chłopiec a lekarz na pierwszym usg powiedział ze dziewczynka. 30 listopada mam kolejne usg i ciekawe czy się potwierdzi. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
no to zycze ci potwierdzenia! !

ja sie dowiem w piatek:) wtedy mam wizyte
jestem podekscytowana..!:)i nie moge sie doczekac

ella mamy to samo z szukaniem imienia. chociaz kilka fajnych udalo mi sie znalesc i sie nad nimi zastanawiamy:)
ale jak zaczelam czytac te imiona jeszcze w angielskiej ksiedze imion gdzie sa imiona z calego swiata doszlam do poczatku B i zwatpilam.. imiona masakryczne... niektore..:P

Cześć,
co tak cicho ostatnio u Nas?Chandra jesienno zimowa przybyła?
My już mamy imiona dla maluszków,jak chłopiec to Igor,a jak dziewczynka to Matylda,choć któraś z dziewczyn zainspirowała mnie Klarą,ale mężowi nie podeszło:no: Mam co prawda świadomość że może Nam się jeszcze zmienić,bo moja Kornelia miała być Nikolą i w ostatnim momencie zmieniliśmy:-)
Miłego dnia dziewczynki,i bez smutków proszę:-)

reklama
Mamakruszynki moja koleżanka ma córeczkę Matyldę i zawsze mi się meega podoba jak ją woła :) Fajne imię :-) Widzę, że wątek imionowy wkroczył z prowincji swojej katerorii na salony heheh :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry