• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
klaudia- nie strasz:szok:mandarynki na chłopaka:blink:zartuje....trudno to bedzie chłop,wesolo bedzie;p
Alex2-dzieki ale ja dziekuje za dodatkowe KG do tej ory nie zgubilam nadprogramowych 13kg:no:

reklama
a mnie własnie moja Gosia rozwaliła, opowiadam jej coś o dzidziusiu, że będzie woziła w wózku i dbała, żeby dzidzia nie płakała, a ta moja gwiazda przynosi mi butelkę mleka dla lalki i wpycha do pępka " nie płacz dzidzi, nie płacz" :-D

klaudia- nie strasz:szok:mandarynki na chłopaka:blink:zartuje....trudno to bedzie chłop,wesolo bedzie;p
Alex2-dzieki ale ja dziekuje za dodatkowe KG do tej ory nie zgubilam nadprogramowych 13kg:no:

Teraz nie czas na to ale ja jestem trochę świrnięta na punkcie aktywności, więc coś wspólnie wymyślimy hehe
Na pewno słyszałaś o Ewie Chodakowskiej, robi teraz wielki boom w Polsce swoją osobą i jest powiem że wszędzie, ja już zbieram jej płyty z ćwiczeniami, które na pewno w przyszłości wykorzystam :-) z resztą to nie problem bo pojawiają się w gazecie Shape którą kupuję co miesiąc od 15 prawie lat :-)

Ja wierze że będzie dziewuszka :-)

Nef, dobre :-D:-D:-D

moja Ami wczoraj na USG jak usłyszała, że będzie druga Amelka (raczej bo wiecie na 100% to się dowiem jak urodzę ;-)) to siedząc na kolanach u R odwróciła się do niego i mu w twarz: "widzisz, ja miałam rację, mówiłam Ci, że tam jest siostra" żebyście widziały Jej minę, taką poważną :-D

Alex2 -cos mi sie obiło o uszy o tej kobietce....Wiesz tylko do cwiczen trzeba miec samozapracie a u mnie to ciezko:-(:dry:
Nef-córe masz boską:-D

Spokojnie nad motywacją też się popracuje :-) wciągnie się jeszcze parę osób i zobaczysz jak to działa :-) ale ile endorfin się wytwarza, a ile chęci do życia :happy: trzeba spróbować i się nie poddawać a później nie będziesz mogła bez tego żyć...to tak jak z pisaniem tutaj na forum, wciąąąąąąąąąga!!!!;-)

Dotkass Gratulacje:happy:!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Tych zachcianek to mi będzie brakowało po ciąży :-D Ja też jestem na etapie mandarynek i pomarańczy. mniammmmm, uwielbiam. A oprócz tego na kolacyjnkę muszą być kanapki z żółtym serem ogórkiem zielonym i mnóstwo majonezu kieleckiego :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry