reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Na szczęście wizytę mam na 10 :P

tym bardziej nie mogę się doczekać że postanowiliśmy nic nie mówić dopiero jak będziemy mieli zdjęcie naszego maleństwa :) i już nóżkami przebieram by się podzielić naszym szczęściem

Ostatnia edycja:
hehe :D no to chociaż tyle ;d

moje dziecko na prawde oszalało.. śpi od 12.30 juz.. :|| haha :P to juz widze o której pojdzie spac wieczorem :P

Na szczęście wizytę mam na 10 :P

tym bardziej nie mogę się doczekać że postanowiliśmy nic nie mówić dopiero jak będziemy mieli zdjęcie naszego maleństwa :) i już nóżkami przebieram by się podzielić naszym szczęściem

ja tez narazie nie mówie :P tylko tym co sie domyslili :P hehe :p
no i rodzicom bo musiałam wrócić na chwile do pracy ;p

ale mi zaczyna być widać brzuch :P
z małą jak byłam w ciąży to daje słowo brzuch widac bylo w sierpniu a we wrzesniu urodziłam :P a wcześniej w lipcu poszłam na wesele w mojej obcisłej sukience ze studniówki i nic nie byłowidac :P:D hahaha

a teraz dziecko musi być w innym miejscu ułożone bo mi wypycha brzuch

u nas póki co nikt nie wie oprócz mojej bardzo dobrej przyjaciółki rodzice z którymi mieszkamy też jeszcze nie wiedzą, teściowie, siostra nikt z rodziny

no i w pracy dziewczyną powiedziałam bo muszę trochę zwolnić

a mi to sie tak marzyło ze nic nie powiem nikomu i sie dowidzą dopiero jak mi brzuch bedzie widać :P ale myslałam ze to bedzie za kilka miesiecy a mi juz widac :P ahhaha :P

a naszczescie pracuje sobie w domu wiec moge lezec ile chce, tylko najgorzez ze mam jeszcze studia zakonczyc :P a tu mi sie teraz nic nie chce ;p nie wiem co to bedzie..

hey!:)
hey dziewczyny ja od 3-4 dni zero mdlosci nie wiem czy to cisza przed burza czy poprostu koniec mdlosci??piersi tez cos nie bola a bolaly tydzien tylko nie wiem o co chodzi moze wieczorem zaczna bo tak mam czasem macie ciafle objawy ciazowe?czy czasem dzien czy kilka dni spokoju??
widze ze ciagle nas przybywa:)
witam nowe mamusie

whiteorchid fajnie ze masz dobre wiadomosci!!:)))i ze bylas na usg

reklama
To znowu ja :-) Dwie strony do tyłu pisałam, ze może jestem w ciazy. Ok. godz 12 może 12.30 dostałam okres, tylko problem w tym, ze nie wiem czy to jest okres. Zauważyłam na bieliźnie taką małą plamkę, naprawdę małą i to w dodatku w takim bardziej brązowo/pomarańczowym kolorze. Pomyślałam ze za chwile wszystko przyjdzie i bedzie tak jak zawsze. A zawsze już w pierwszym dniu miałam dość obfity okres. Teraz jest godzina 16 a na wkładce czysto.. Nie ma nic. Dlatego sie zastanawiam czy to jest okres czy moze plamienie ? Podobno może wystąpić plamienie kiedy zarodek się zagnieżdża. Przypomne, ze według moich obliczen jestem w 4/5 tygodniu ciazy ( 3 od zapłodnienia) Proszę, powiedzcie czy moze spotkaliscie się z czymś takim w czasie ciąży. Ciagle mam nadzieje, że moze jednak..:-( Modlę się żeby to było plamienie a nie okres.. :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry