reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ojej dziewczyny, wielkie dzieki. Tak jak mowilam, jestem beztalenciem kulinarnym i na zwolnieniu postanowilam cos z tym zrobic...Maz pada ze zdziwienia, bo nie rokowalam przed slubem, ze bede w ogole przechodzic przez prog kuchni i byl tego w pelni swiadom. A tu prosze- w kazdym tygodniu cos nowego. I sama mnie to dziwi, bo w sumie jakos...wychodzi:)

Słuchajcie dziewczyny - dziecko w przedszkolu mi podmienili!!!:szok:

Mój niejadek - Gosia zjadła z nami miche ryżu z sosem i drobno pokrojonym mięskiem i furę ogóra z mizerii... :szok::-D
sama, bez namawiania, a nawet darła się, że jest głodna i że ryż już na pewno ostygł, a była po obiedzie w przedszkolu.

Bosz, jak ja dawno nie miałam tak bezstresowego posiłku. Przedszkole naprawiło mi dziecko! No albo podmienili - nie może być inaczej;-)

pchelko- ja jesli chodzi o pieczenie to tez nie najlepiej rokowalam :baffled:, co chwile jakis zakalec.O ile gotowac potrafilam to pieczenie katastrofa. Za kazdym razem mowilam,ze to juz ostatni raz haha,a dzisiaj uwielbiam piec, nawet jak nie jestem w 100 % zadowolona.
nef- cuda sie zdarzają hihi, dobrze ze zaczęła chętnie jesc. Moj chrzesniak nie dosc ze zje 2 dania w przedszkolu, to jeszcze przyjdzie do domu i zje kolejne, masakra

czesc dziewczyny !:)
widze ze porzadki w domu robicie. ja juz mam to za soba
choinke ubralismy prezenty spakowane :)
i czekamy na MIkolaja!!:)
co do brzucha mi jest ciezko.. ciezko mi juz zalozyc buty ,skarpetki...
naprawde mam duzy ten brzuchol i wogole juz niewygodnie
do tego od tygodnia mam straszne swedzenie skory na brzuchu i piersiach czasem az mam zadrapany ten brzuch
ale nie moge tak swedzi!!brr... smaruje bio-oil ale i tak pozniej zaczyna swedziec...;/
a dzis moj M wzial mnie na zakupy i kupilam sobie juz fajne buciki na wiosne-lato:)) i bluzke na lato:)
takze wkoncu kupilam sobie cos nieciazowego:))
ogolnie czujemy sie dobrze:) dzidzius tylko jakos dziwnie sie ulozyl i czesciej obrywam po moich wnatrznosciach niz po brzuchu..
a pecherz jest poprostu trampolina chyba dla mojej niuni:P
synekowi widze ranki sie pieknie goja...szwy nadal sa nie wiem ile zajmie ich rozpuszczenie ale od poniedzialku puszczam go do szkoly...
czy wam
tez leci krew z nosa? mi czesto dosyc..
ostatnio sie nasprzatalam i od razu krew z nosa....

pchla

moj dzidzius po usg tez szalal strasznie, wydaje mi sie ze to przez te dotykanie i szturchanie brzucha glowica.. dziecko potem sie troche denerwuje ale usg nie ma zadnego zlego wplywu na dziecko:))
moja ciocia miala non stop usg od poczatku do konca bo miala problemy i corke ma zdrowa:)

nef
super ze mala nabrala apetytu!!

agata

dziecko ma duzo miejsca i uklada sie jak chce!:))

pscolka
zdrooowka!!

dotkassnie przesadzaj kochana z ta kaczka! swietnie wygladasz!!!:)) a fajnie mniec ta pupe jednak;)

nie nadrobie was wszystkich...:D gaduly!:D

haha no tak, tylko czy do tych wiekszych dzieci tez przyjdzie?? Dzisiaj w sklepie widzialam jak ojciec mowi do synka,, badz grzeczny, bo jak nie to mikolaj do Ciebie nie przyjdzie'' No i to sie nazywa szantaż emocjonalny haha:rofl2:

reklama
No ja tez tak robię ze swoim chrześniakiem. Niestety on co prawda nie zasłużył sobie na prezenty( bije dzieci,brzydko mowi) no ale ja mam miękkie serducho,wiec jeszcze w tym roku cos dostanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry