Co się dzisiaj dzieje w centrach handlowych, a na ulicach??? jakaś paranoja

zakupy średnio udane, ja oczywiście nic, za to mój K obkupiony, ale to dlatego że go żona namawiała

teraz leżę i palcem nie kiwam, a do sprzątania jutro!!!
Odebrałam dzisiaj z pracy 3 kg mięcha i bony świąteczne, ale się nie popisali w tym roku, premii rocznej też nie będzie, trudno, niech się w dupę ugryzą!!!
Dorotka super że czujesz się lepiej, a jak już jest węch to święta będą podwójnie smakowały :-)
aaa19 uważaj na spacerkach, faktycznie jest ślisko, ja też odpuściłam z siostry psiakiem, bo taki skubany silny że ciągnąc cała się spinam, a dla niewyszkolonego Beagla liczy się tylko trop więc jak go złapie to długa i wrotki

Ozdoby skończone????
Madan super że przeżyłaś :-) ja zjadłam dwa rogale z masłem i dżemem, jakby było za mało słodkiego
Klaudia szał pał jak u wszystkich, nie ma żartów :-)
Lenka sporo już zrobiłaś, oby do świąt, a później LB
Bishopka mąż lepi uszka super, mój jakby lepił to by wyszło coś w rodzaju pyzy;-) dobrze że masz już glukozę za sobą!!!
Majra Ty masz leżeć leżeć i leżeć, tylko obracaj się od czasu do czasu żebyś odleżyn nie dostała
Beti ja też się w tym roku goszczę u mamy i u teściów, ale ja nic nie szykuję, pewnie jeszcze dostanę wałówkę i kto to przeżre
Ella przyjemnego leżakowania :-)
Ladies dobra akcja z tymi piernikami ale pomysłowy ten Twój renifer
Tiramissu wszystko jeszcze przed nami, ja organizowałam w tamtym roku pierwszy dzień świąt, ile to przygotowań szok, a co dopiero wigilia, również podziwiam wszystkie zaangażowane mamusie, ale wiem że i na nas przyjdzie pora
Tasia może jakiś przepisik na kulinarny

??? paszteciki z ciasta francuskiego brzmi smakowicie:-)