Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widzę że chyba tak może być bo już kilka osób pisało. Mnie na początku mdlilo piersi jak banki bolały brzuch bolał a teraz została tylko niechęć do jedzenia piersi oklaply ale sutki bolą. Ja nawet byłam u lekarza bo się martwilam że wszystko mi mija ale okazało się że jak na 5 tydz. Wszystko ok i beta rośnie. Wszystkie piszą że mają problem z zaparciami a ja odwrotnie. Często mnie goni do toalety. Wszystko mam na odwrót niż w poprzedniej ciąży.Mi minęły wszystkie objawy. Mam 6t2d i nawet piersi przestaly mnie bolec.
Jeśli chodzi o wyproznianie to mam to samo, ale is chciałam sprawdzać sprawdzac w necie czy tak może być bo wszystkie mają zaparcia, a ja 2x dziennie chodzę do wc. Przed ciaza to miałam zaparcia! Dzięki za pocieszenie[emoji1]Widzę że chyba tak może być bo już kilka osób pisało. Mnie na początku mdlilo piersi jak banki bolały brzuch bolał a teraz została tylko niechęć do jedzenia piersi oklaply ale sutki bolą. Ja nawet byłam u lekarza bo się martwilam że wszystko mi mija ale okazało się że jak na 5 tydz. Wszystko ok i beta rośnie. Wszystkie piszą że mają problem z zaparciami a ja odwrotnie. Często mnie goni do toalety. Wszystko mam na odwrót niż w poprzedniej ciąży.
Ja sprawdziłam i się naczytalam że to poronienie albo poród. Ja też przed miałam zaparcia. Narazie się nie przejmuję ale boję się cokolwiek jeść że zaraz będę lecieć. To mnie też pocieszylas.:-) że nie jestem sama.Jeśli chodzi o wyproznianie to mam to samo, ale is chciałam sprawdzać sprawdzac w necie czy tak może być bo wszystkie mają zaparcia, a ja 2x dziennie chodzę do wc. Przed ciaza to miałam zaparcia! Dzięki za pocieszenie[emoji1]
Super ze nie jesteśmy same :-)Dziewczyny akurat to tez mam 2-3 razy dziennie do toalety nie licząc siku![]()