Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z obliczen na int wynika ze2kwiecień 2018.ostatnio miesiaczke miałam26czerwcaA na kiedy masz termin?
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Ale tak wypada z obliczen ze byłam w5tyg ;(
Jeszcze 4tyg mi zostało do wizyty ;(Nie nakręcaj sie i nie stresuj bo to bardziej moze zaszkodzić dziecku. Najlepiej zapytaj lekarza, on rozwieje twoje watpliwości
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To trzy dni więcej niż ja[emoji5] nie martw się[emoji16] musi być dobrze inaczej być nie może[emoji41]Z obliczen na int wynika ze2kwiecień 2018.ostatnio miesiaczke miałam26czerwca
WitajJa mam inny problem. Dopiero teraz zwróciłam uwagę na badanie tsh. Wprawdzie norma jest do 4 jednostek, ja mam 3 (5 mcy temu miałam 1.5). Gdzieś wyczytałam ze w pierwszym trymestrze nie powinno przekroczyć 2.5. W kolejnych 3.
Mam wizytę kontrolna u gin w piątek i zastanawiam się czy czekać czy w miedzy czasie nie skonsultować sytuacji z endokrynologiem i zrobić dokładniejszych badań. W pierwszej ciąży, nigdy zresztą nie miałam problemów z tarczycą....
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom