Szałwia pomaga, ale max dwie dziennie i w małej filiżanceDziewczyny czy macie sprawdzone sposoby na zgage ( poza mlekiem- od urodzenia nie pije)? Już sobie nie radzę. Po wszystkim mnie dopada.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szałwia pomaga, ale max dwie dziennie i w małej filiżanceDziewczyny czy macie sprawdzone sposoby na zgage ( poza mlekiem- od urodzenia nie pije)? Już sobie nie radzę. Po wszystkim mnie dopada.
Tak, takie wypychanie, napieranie to zapewne ruchy. Typowe kopniaki to troche później.Hej dziewczyny !U mnie za to jest jazda w nocy z brzuchem. Co bym się nie obudziła to mam wrażenie ze jest wypchnięty twardy napiety. Po jakiejś chwili wraca do normy, albo jak zrobię siku. W dzień raczej mam spokój chyba ze długo leżę na plecach. W poniedziałek mam to połówkowe wiec wytrzymam jeszzcze te 3 dni ale zaczynam się bać. Oprócz tego w sumie nie mam żadnych innych objawow. Nic nie boli. Jedyne co mnie ostatnio dopadło to trzydniowe zaparcie. Wczoraj myślałam już ze umrę po prostu, brzuch jak 7 miesiącu. Powiedzcie mi, te doświadczone, czy takie jakby kopnięcie (nie umiem tego opisać jednym słowem, to tak jakby pękła wielka bańka i czuje takie wypchnięcie pod dłonią) w samym dole brzucha tam gdzie jest macica, to są ruchy małej ? Tak mi się wydaje ale nie chce pomylić tego z ruchami jelit, ale w sumie chyba jelita nie są w miejscu gdzie macica. Sama już nie wiem
jest ich po kilka, czasami dwa czasami 4 ale wszystkie powiedzmy prawie w tym samym miejscu.
Raczej są to ruchy, powietrze w jelitach nie zbiera sie ciągle w jednym miejscu, raczej jest to uczucie jak cos jeździ po całym brzuchu, a dzidzia póki co jest mała więc czy wyprostuje rączkę czy nóżkę i zdoła Ci to przekazać to będzie to przeważnie blisko siebie, w jednym obszarze, u mnie szaleje na lini majtek, dokładnie pośrodku miedzy spojeniem a pępkiem. Wierz mi ze nauczysz sie rozróżniać ruchy które pochodzą od Twojego ciała od tych które są od Ciebie niezależne, pochodzące od innej istotkiHej dziewczyny !U mnie za to jest jazda w nocy z brzuchem. Co bym się nie obudziła to mam wrażenie ze jest wypchnięty twardy napiety. Po jakiejś chwili wraca do normy, albo jak zrobię siku. W dzień raczej mam spokój chyba ze długo leżę na plecach. W poniedziałek mam to połówkowe wiec wytrzymam jeszzcze te 3 dni ale zaczynam się bać. Oprócz tego w sumie nie mam żadnych innych objawow. Nic nie boli. Jedyne co mnie ostatnio dopadło to trzydniowe zaparcie. Wczoraj myślałam już ze umrę po prostu, brzuch jak 7 miesiącu. Powiedzcie mi, te doświadczone, czy takie jakby kopnięcie (nie umiem tego opisać jednym słowem, to tak jakby pękła wielka bańka i czuje takie wypchnięcie pod dłonią) w samym dole brzucha tam gdzie jest macica, to są ruchy małej ? Tak mi się wydaje ale nie chce pomylić tego z ruchami jelit, ale w sumie chyba jelita nie są w miejscu gdzie macica. Sama już nie wiem
jest ich po kilka, czasami dwa czasami 4 ale wszystkie powiedzmy prawie w tym samym miejscu.
Ja jak nie czułam ruchów to nie czułam a w tym tyg młody się tak rozkopal ze brzuch podskakuje i mąż czuje ruchy. Najczęściej wieczorem, jak leżę na plecach czuję nad spojeniem lonowym nisko.Hej dziewczyny !U mnie za to jest jazda w nocy z brzuchem. Co bym się nie obudziła to mam wrażenie ze jest wypchnięty twardy napiety. Po jakiejś chwili wraca do normy, albo jak zrobię siku. W dzień raczej mam spokój chyba ze długo leżę na plecach. W poniedziałek mam to połówkowe wiec wytrzymam jeszzcze te 3 dni ale zaczynam się bać. Oprócz tego w sumie nie mam żadnych innych objawow. Nic nie boli. Jedyne co mnie ostatnio dopadło to trzydniowe zaparcie. Wczoraj myślałam już ze umrę po prostu, brzuch jak 7 miesiącu. Powiedzcie mi, te doświadczone, czy takie jakby kopnięcie (nie umiem tego opisać jednym słowem, to tak jakby pękła wielka bańka i czuje takie wypchnięcie pod dłonią) w samym dole brzucha tam gdzie jest macica, to są ruchy małej ? Tak mi się wydaje ale nie chce pomylić tego z ruchami jelit, ale w sumie chyba jelita nie są w miejscu gdzie macica. Sama już nie wiem
Dla mnie byly za sliskie, za sztuczne i oddalamLegginsy z Lidla. Bardzo fajne. Polecam
A mi to odpowiada bo jest miłe w dotyku i nie będzie się mechacicDla mnie byly za sliskie, za sztuczne i oddalam![]()