Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobrej nocy koleżanki! Śpijcie póki możecie, bo jak urodziny to już się nie wyśpimy. [emoji6]
To sie zalatwilas :/ wspolczuje. Ciezarne moga tantum verde stosowac, wiec przy staraniach tez można bez problemu. A Ty chyba jesteś przed owu? Jak tak to bralabym tez cos silniejszego, na orofar. I świetny na podrażnione gardlo jest syrop prawoslazowy.Cześć dziewczyny! Tak jak piszecie, jest weekend, to nie ma czasu.
Ja się tak fatalnie czuję... Załatwiłam się klimą totalnie. Nienawidzę takich upałów i całe dnie w domu pięć wiatraków chodzi, a w aucie klima na full. Nie mogę mówić, ból gardła mnie dobija, w nocy nie spałam prawie nic. Jak kaszlę, to jest jakiś dramat. Boli i wszystko się odrywa. Mam w domu pełną dawkę Duomoxu, on mi najbardziej na gardło pomaga, ale już zaczęliśmy się starać i nie chcę brać żadnego antybiotyku.
Znacie jakieś domowe sposoby na gardło? Wodą z solą płukałam i pomaga na chwilę. Albo jaki lek ewentualnie kupić?
Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że rzeczywiście nie da się wyspać na zapas. Ale można malucha szybko uczyć by spał całą noc. [emoji4]Tobie również dobrej nocki Asiu
Słyszałam, że nie da rady wyspać się na zapas![]()
No właśnie jak to jest z tym spaniem, bo mój mały budził sie co 2 godziny regularnie, czasami przespał 3, wyspałam sie pierwszy raz tak pożądnie jak miał ponad rok, karmiony wyłącznie piersią do 6 miesiąca. Pokarmu miałam zawsze dużo ale teraz tak mysle ze może był malo tresciwy, miałam 20 lat i zero doświadczenia, no chyba ze taka była jego uroda bo kupki zawsze robił regularnie, nie cierpiał na kolki ani nic z tych rzeczy, tylko te pobudki.Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że rzeczywiście nie da się wyspać na zapas. Ale można malucha szybko uczyć by spał całą noc. [emoji4]
O to to [emoji16] największy hit ciążowy "wyspij się na zapas" zwłaszcza w ostatnim trymestrze masz na to szansę jak latasz po nocy sikac sto razy dziennie a brzusio jest tak duży że ciężko się ułożyć a co dopiero zasnąć [emoji23][emoji6] ale to jest piękny czas mimo wszystko [emoji7][emoji1]Tobie również dobrej nocki Asiu
Słyszałam, że nie da rady wyspać się na zapas![]()
Z tego co wiem to zarodek jest chroniony przez 21 dni od zagnieżdżenia przez jakąś otoczkę, i branie leków na zaszkodzi, trzeba wybrać mniejsze zło, bo infekcja plus temperatura plus powikłania mogłyby później szumu narobić w całym cyklu, a tak jeśli juz jest po owulacji i staraniach to lepiej sie zaleczyć. No ale lekarzem nie jestem, pisze z własnego doświadczenia kiedy nawet nie wiedziałam ze jest ciąża a leki brać musialam, więc może lepiej spytac lekarzaCześć dziewczyny! Tak jak piszecie, jest weekend, to nie ma czasu.
Ja się tak fatalnie czuję... Załatwiłam się klimą totalnie. Nienawidzę takich upałów i całe dnie w domu pięć wiatraków chodzi, a w aucie klima na full. Nie mogę mówić, ból gardła mnie dobija, w nocy nie spałam prawie nic. Jak kaszlę, to jest jakiś dramat. Boli i wszystko się odrywa. Mam w domu pełną dawkę Duomoxu, on mi najbardziej na gardło pomaga, ale już zaczęliśmy się starać i nie chcę brać żadnego antybiotyku.
Znacie jakieś domowe sposoby na gardło? Wodą z solą płukałam i pomaga na chwilę. Albo jaki lek ewentualnie kupić?