kb.karola90
Fanka BB :)
Oj to mega długie...myślałam że będziemy razem testowaćBardzo długie i bardzo różne. Od 30 do 44 dni, więc trafić u mnie w owu to naprawdę sztuka... Po zabiegu pierwszy okres dostałam po 36 dniach, kolejny po 31.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj to mega długie...myślałam że będziemy razem testowaćBardzo długie i bardzo różne. Od 30 do 44 dni, więc trafić u mnie w owu to naprawdę sztuka... Po zabiegu pierwszy okres dostałam po 36 dniach, kolejny po 31.
No to raczej się nie uda... [emoji53] W straconej ciąży pozytyw wyszedł mi chyba dopiero w 34 dc. Więc jeszcze czasu, a czasu...Oj to mega długie...myślałam że będziemy razem testować![]()
Ja bym poczekała do środy...tzn teraz taka mądra jestem a w rzeczywistości jutro bym spróbowała ale z przekonaniem ze będzie jedną kreska...hahaha27-28-29 ostatnio miałam przez ostatnie 3 miesiące![]()
Nie dam rady tak długo wytrzymać...hahahaNo to raczej się nie uda... [emoji53] W straconej ciąży pozytyw wyszedł mi chyba dopiero w 34 dc. Więc jeszcze czasu, a czasu...
Gratulacje i witamy! [emoji4]Nieśmiało witam się i ja. Wedlug om termin na 04.04.2019r. Dzisiaj testowalam i dwie tłuste krechy. Natychmiast![]()
To witamy kolejna mamusie [emoji4] pierwsza ciąża czy kolejka? Skąd jesteś?Nieśmiało witam się i ja. Wedlug om termin na 04.04.2019r. Dzisiaj testowalam i dwie tłuste krechy. Natychmiast![]()