Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj. To prawie tak jak u mnie.Hej dziewczyny można do Was dołączyć? Z om wychodzi mi termin na 05.04.19 :-)
Hej dziewczyny można do Was dołączyć? Z om wychodzi mi termin na 05.04.19 :-)
. W sumie gin kazała mi przyjść 2 tyg po pozytywnym teście ale korci mnie żeby iść już w tym tygodniu ;-)Jestem lipcówką 2017, mam rocznego synka:-), mieszkam pod Warszawą. Przyznam że wczoraj już Was podczytywałam, ale zwlekałam z ujawnieniem się do wizyty u gin, ale jednak chęć porozmawiania z innymi przyszłymi mamami była silniejsza. W sumie gin kazała mi przyjść 2 tyg po pozytywnym teście ale korci mnie żeby iść już w tym tygodniu ;-)
Co do testowania, to już w 25dc zrobiłam test i wyszedł bladzioch, w czwartek poleciałam na betę i była 74, w sobotę powtórka i rośnie:-) już było 192. A dopiero w sobotę powinnam dostać @ więc chyba już się fasola rozgiściła jakiś czas temu :-)
Jasne zapraszamy i gratulujemy [emoji6][emoji4]Hej dziewczyny można do Was dołączyć? Z om wychodzi mi termin na 05.04.19 :-)
O to jest nas już chyba cztery (?) które mają maluszki w podobnym wieku, bo ja czerwcowka 2017 [emoji4]Jestem lipcówką 2017, mam rocznego synka:-), mieszkam pod Warszawą. Przyznam że wczoraj już Was podczytywałam, ale zwlekałam z ujawnieniem się do wizyty u gin, ale jednak chęć porozmawiania z innymi przyszłymi mamami była silniejsza. W sumie gin kazała mi przyjść 2 tyg po pozytywnym teście ale korci mnie żeby iść już w tym tygodniu ;-)
Co do testowania, to już w 25dc zrobiłam test i wyszedł bladzioch, w czwartek poleciałam na betę i była 74, w sobotę powtórka i rośnie:-) już było 192. A dopiero w sobotę powinnam dostać @ więc chyba już się fasola rozgiściła jakiś czas temu :-)
Oj nie wiem jak to działa ale myślę że jeżeli to stoi po stronie administracji to już bliżej niż dalej do bycia na "oficjalnych" kwietniowkachWitaj, Nika![]()
A jak to jest w powstaniem już konkretnego wątku kwietniówek? Administracja to robi czy trzeba zakładać?