• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Może i tak, ale mi bez leków nigdy nic nie mija. Mam swoje sprawdzone antybiotyki. Wiem, że po Augmentin lub Duomoxie jutro będzie lepiej. A akurat te dwa antybiotyki są w bezpiecznej grupie. Nie mogę się bardziej załatwić, a w moim przypadku domowe sposoby, herbatki z czosnkiem, płukanki z soli itp to sobie mogę wsadzić w cztery litery [emoji23]
Już mi pod 39 dochodzi. Trochę pospałam, spociłam się bardzo i tak jutro jeszcze pewnie też się będę męczyła.

Pozdrawiam Was wszystkie, gratuluję nowym koleżankom. Trzymajcie za mnie kciuki żeby szybko mi minęło [emoji22]

Trzymamy kciuki za Twoje zdrówko :)

reklama
A ja dzisiaj powitalam koleżankę z która widziałam sie jakieś 5 lat temu, po jakimś czasie powiedziałam jej ze jestem wciaży a ona mi na to ze jak tylko mnie zobaczyła to chciała sie spytac czy jestem wciaży ale było jej glupio:p żebym tego źle nie odebrała
Stwierdziła ze poznała po oczach i ze będzie dziewczynka:p ciekawe czy takie przeczucia innych sie sprawdzają:D podobno to tak jak z kimś zakochanym, ze po oczkach widać:p

A ja dzisiaj powitalam koleżankę z która widziałam sie jakieś 5 lat temu, po jakimś czasie powiedziałam jej ze jestem wciaży a ona mi na to ze jak tylko mnie zobaczyła to chciała sie spytac czy jestem wciaży ale było jej glupio:p żebym tego źle nie odebrała
Stwierdziła ze poznała po oczach i ze będzie dziewczynka:p ciekawe czy takie przeczucia innych sie sprawdzają:D podobno to tak jak z kimś zakochanym, ze po oczkach widać:p
Ciekawe jak niektórzy ludzie to widzą u innych? Wkrótce sie okaże czy płeć się potwierdzi :rolleyes:
A jak się czujesz?

O Wow ale nieźle :D
No niektórzy tak mają , że widzą po kimś - ciekawe to jest , ale tak jak mówisz może umie czytać z oczu ;)

To ja też leczę siebie i dzieci naturalnie. Antybiotyk może miałam z 2 razy w życiu. Tfu tfu nie choruję, raz w roku może jakiś katar i kaszel złapię, ale zawsze wyleczę się sama. Nas bańki stawiają na nogi. I czosnek, super na wszystko.

Ale to moje ancymonki ostatnio dają w kość. Już brakuję mi czasem do nich cierpliwości...

reklama
U mnie tez duzo osob mowilo, ze od razu wiedzieli, ale zawsze mówili dopiero jak powiedzialam, ze jestem w ciazy. Gdyby mi ktos to powiedzial, zanim ja poinformuję o ciąży, to mogłabym w to uwierzyc.

Co do leczenia się. Jestem nadal mamą karmiącą piersią, więc lecze sie domowymi sposobami :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry