Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie gdzieś ostatnio obiło mi się o uszy że do 12tc tylko obraz bez dźwięku, bo dźwięki jakoś szkodzą ale dokładnie nie pamietam. Samo USG to niby ok...ale na przykład na Skandynawii uważają że jest niebezpieczne i w ciąży jest jedno max 2 USG o ile sytuacja nie wymaga częstszych kontroli to nie robią dodatkowych badań.A to niby takie bezpieczne. Dlatego ja tak do końca temu nie ufam...
Wg chińskich badań też są szkodliwe. Dlatego ja jeszcze robię tylko te 3 i koniec. Żadnych usg dla frajdy.Właśnie gdzieś ostatnio obiło mi się o uszy że do 12tc tylko obraz bez dźwięku, bo dźwięki jakoś szkodzą ale dokładnie nie pamietam. Samo USG to niby ok...ale na przykład na Skandynawii uważają że jest niebezpieczne i w ciąży jest jedno max 2 USG o ile sytuacja nie wymaga częstszych kontroli to nie robią dodatkowych badań.
Ja również słyszałam, że szkodliwe jest słuchanie serduszka w początkowych tygodniach. O usg tak samo i to już dawno temu.Właśnie gdzieś ostatnio obiło mi się o uszy że do 12tc tylko obraz bez dźwięku, bo dźwięki jakoś szkodzą ale dokładnie nie pamietam. Samo USG to niby ok...ale na przykład na Skandynawii uważają że jest niebezpieczne i w ciąży jest jedno max 2 USG o ile sytuacja nie wymaga częstszych kontroli to nie robią dodatkowych badań.
Ale będzie kolejka czy od razu wchodzisz? Bo ty idziesz prywatnie tak? Czy będziesz miała możliwość dać nam znać możliwie wcześnie? Bo uschniemy tutaj w oczekiwaniu na te słodkie bliźniakiJa też [emoji6][emoji4][emoji21]