CzarnaMama
Zaangażowana w BB
To by wychodziło,że jesteś 6tc albo dalej wg norm. Tak masz?Mam wynik, 37105... wysoka ta beta, teraz czekanie na wynik z drugiego pobrania i wtorek wizyta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To by wychodziło,że jesteś 6tc albo dalej wg norm. Tak masz?Mam wynik, 37105... wysoka ta beta, teraz czekanie na wynik z drugiego pobrania i wtorek wizyta
Co lekarz mówi ? Beta bardzo wysoka. Który tydzień ?Wlasnie beta wysoka a pecherzyk pusty...
Mi tez ten bobo test wyszedl negatywny jakieś gówniane te testy, także gratuluje jestes w ciazy
Już Cię lubię :-) witaj w naszym gronie.wszystko z czasem przechodzi nie patrzę w życiu na złe chwile i momenty [emoji3526][emoji3526] staram się skupiać tylko na tych dobrych [emoji3526] wychować ich na dobrych ludzi i potem cieszyć się z ich sukcesów [emoji175][emoji176] skupiając się na swojej rodzinie i nie wtykając nosa do 50 innych [emoji6] to jest chyba przepis na szczęście [emoji3526][emoji1]
Ja jeszcze przed pozytywem mualam tak ze chodzilam siku i za 20 minut bardzo mi sie chcialo znowu,i to dalo mi do myslenia,bo normalnie przespie noc bez sikania a teraz juz nie.Na chwile obecna 6+0 mam tak ze mam cisnienie zeby isc a pozniej pare kropel,tak jak mowiszDziewczyny mam pytanko,
Miałyście tak, że dużo pijecie wody, jest parcie na pęcherz, a potem w toalecie kilka kropel ?
Ja w sumie z racji wiary powiedziałam,że nie pije. Jeśli ktoś nie wie,to sierpień w kościele to miesiąc trzeźwości. Powiedziałam,że mam takie postanowienie i nie będę go rzucać haha. To wersja dla rodziny i jakoś póki co mam spokój.Szwagierka przyszla ze swoimi tesciami do mnie na kawe i przyniosla wino,ale sie musialam nakombinowac by myslala ze pije a nie pilam hah
Ten niebieski to nie jest czasem Bobo test? Tak wygląda, a one są beznadziejne, bardzo mało czułe, chociaż producent twierdzi, że 10mlU, ale to ściema i do tego bardzo często się zalewają, że nic nie widać, także nie przejmuj się tym ostatnim