Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak Kochana po cesarce ? Jak się czujesz ? Dziecko ci dali odrazu? I jest z tobą cały czas ? Czy może dochodzisz do siebie, a potem daja ci dziecko ? Ja juz jutro idę do szpitala a w piątek cesarka. I ciekawa jestem jak to będzie wyglądaćDziękuję kochane. Teraz z Hania czekamy na Wasze pociechy [emoji4]
Ogromne gratulacje! Ja mam mieć cc rano, tak sie stresuje, ze kd 1.30 spać nie moge..Dziękuję kochane. Teraz z Hania czekamy na Wasze pociechy [emoji4]
Hej dziewczyny. Wiem że jeszcze chwila, zanim większość z nas zacznie karmić, ale co myślicie o diecie w trakcie karmienia? Wszyscy straszą mnie, że muszę przejść na lekkostrawną dietę. Wiecie, gotowany kurczak, zupy (nie jem zup wogóle)odstawienie mleka, kawy, fasoli itd. Natomiast nigdzie nie mogę znaleźć takich informacji. Wręcz przeciwnie, wszędzie jest napisane że można jeść praktycznie wszystko. Tu link do artykułu Link do: Odżywianie mamy karmiącej - Katarzyna Szulc
Co wy o tym myślicie?
Gratuluję kochanaI już po. Mała przyszła na świat o 17.17. 3750g i 57cm szczęścia [emoji7]
gratulacje! Spora dziewuszka!!Dziękuję kochane. Teraz z Hania czekamy na Wasze pociechy [emoji4]