reklama

Kwietniowki 2015

Pat tak w gadaniu i wypytywaniu m to pieresza..ale chociaz jedno pytanie jak sie czuje inkubator co urodzil to zapomnij bo ja to nie interesuje :-/ a mi juz teraz nie zależy na tej relacji i nie bede wychodzic z inicjatywą..bo to jej powinno zależeć aby wnuk babcię znał...

reklama
No madre rady to juz były jak mały był fasolkiem ale pewnie dzisiaj będzie powtórka.
Doli najczęściej nawet nie zdaze nic powiedzieć a juz ręce na moim brzuchu...to jest straszne...wiem że siedzi tam dziecko ale to wciąż moje ciało -_- jakbym powiedziała że po macanku by mi się brzuch stawiał i bym mogła skurczy dostać to by ciągle macali żebym urodziła :p
Powiedziałam M że ma mnie tam samej ani na chwile nie zostawiać bo ja nie chce żadnej rozmowy sam na sam :D

Natasza u mnie to samo lol mam to w dupie,

Pat i tak cierpliwa jesteś hehe ja już mówię mojemu przygotuj wcześniej bo ja nie będę z nimi siedzieć sama i pieprzyć o ajfonach i jakie cudne zdj mają tam

Rzyyyyyggggggg

Natasza u mnie pewnie będzie podobnie i mama M zobaczy wnuka dopiero jak tam pojedziemy...bo nie sadze żeby do nas przyjechała...ale powiem Wam szczerze że mega się boje że wyniknie sytuacja (a na pewno się tak zdarzy) ze my do niej pojedziemy a ona będzie po % i będzie chciała wziąć małego...-_- powiem nie to obraza będzie ale jednak chodzi o jego zdrowie...no i sytuacja kiedy będziemy jechać na wesele w lipcu albo ja będę miała szkole to pewnie powie żebyśmy go zostawili ale tez nie zostawie i znowu będzie apokalipsa :o

Pat moje dziecko nigdy nie zostało z teściową
A teściowa nie pije

Olej dobre zachowanie hehe bez jaj że Ci zależy na tym co ona pomysli i tak dupe obrobi
A teksty że Mam będzie przykro... Eeeeee... Yyyyyy... No... Znasz moje zdanie

Doli bo ja nie chce ranić mojego M dlatego robię wszystko żeby nie dawać powodów do kłótni bo to jednak jego rodzina :p chociaż on wie że jest mi ciężko bo czasem jak siedzimy przy stole i jest jakaś gadka to noga mi tak lata :D ruszanie noga mnie uspokaja :d

Pat no ja juz mam taka sytuacje..jutro ściągnięcie szwów a m w pracy i nie wiem co zrobię. I za dzien mam termin w usc na 8 rano!! A tata do mnie to zostawisz go mamie i pojedziesz..ooo nie !! Dzwonie tam jutro da sie termin zmienić a jak nie to m urlop wezmie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry