Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sataga,
Tryskasz jakąś taką dobrą energią, aż Milo:-) :-) hormony czy nie hormony ale radość jest!!
Myla,
Łatwo powiedzieć 'nie martw sie,' a i tak nie da sie nie martwić. Oby z Twoim Maluszkiem jak najszybciej sobie poradzili.. Trzy mam mocno kciuki.
Pat,
Taaa.. Taki dobry i pożyczył hajs a teraz dwa razy więcej będzie w zamian oczekiwał. Pff co za ludzie..
Asiatipl,
Wspolczuje bo sama wiem coś o tym. Niby jest, ale go nie ma i taki niepokój ogarnia że samemu będzie trzeba ogarnąć.. Ale to nic! Damy radę:-) :-)
Kochana...ja mieszkam na 9 piętrze i od 2 tyg schodze po schodach nie winda, a jak wracam do domu to dojeżdżam winda na 4 piętro i z czwartego ide na 9
Myla cieszę się razem z tobą. Teraz to już będzie tylko lepiej.
Mam pytanie odnośnie siemienia lnianego czy słyszałyście o jego właściwościach przyśpieszających i ułatwiających poród. Czy któraś z nierozpakowanych stosuje.?