reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Wcale mi się nie podoba wywoływanie bo wolalabym zacząć rodzic sama ale z takim uparciuchem to co zrobić...i boje się o jego rozmiary.....:o

reklama
Pat ja to znam, mój klocuszek pewnie już teraz waży ok 3800 i wcale nie szykuje się do wyjścia. u mojego męża w rodzinie większość dzieci miało ponad 4kg wiec tez mam obawy

Hejka! Ja też się witam - oczywiście w dwupaku.
Kolejna ciężka noc. W nosie mnie boli, zgaga mega + brało mnie na wymioty, brzuch bolał, ach mam już dość. Poukładałam poduszki i usnęłam na siedząco :-(

Pat - gin się zlitował i nie położył mnie na,weekend w,szpitalu.

Muminek - zjadłam śniadanie i mogę jechać. Tylko jeszcze pranie nastawie bo dzieci ze żłobka,wrócili w nie swoim odzieniu. Mąż nie zauważył ze na półeczce nic jej z ubrań na zmianę nie zostało.

Muminek ja tez biore jak tylko sie przebudzę w razie jakbym nagle zglodniala, kładę zawsze pod głowa, zeby nie wstawać ;-)

Aylin a o wywołaniu nic nie mówili? Ty jestes tyle samo co ja po terminie czy suwaczek kłamie?

No ja sie cieszę na poniedziałek. Tylko u mnie wywoływane jest takie delikatne, jakimiś tabsami na żołądek czy cos, których skutkiem ubocznym moga byc skurcze. Teoretycznie moge leżeć 3 dni i dostawać te tabsy... Ostatnio na wieczor dopiero sie zaczęło ok 18 jakies skurcze od 21 bolesne a mloda o 1.43 wyszła..mam nadzieje, ze pójdzie szybciej niz ostatnio...

Dzień dobry wszystkim:o))))

Ja niestety jak Asiatipl nockę do polowy na siedząco w poduszkach na fotelu przecierpialam - mega zgaga... Bleeeee
W nocy tak brzuch bolał, że juz miałam męża budzić bo do łazienki wstać nie mogłam :o(

Adasiowi chyba wczoraj tez sie podobalo bo bez przerwy sie wiercil:o)))

Doli, jak czytam o Twoich bólach sutkowych to sie za szukanie swoich oslonek juz wzięłam... Współczuję!!!!
A jak rana po cięciu? Juz mniej boli? Dostajesz przeciwbólowe na życzenie?
Mi z kolei wszyscy mówią, ze zaraz urodzę, ale w pierwszej tez tak mówili a Ola zdecydowała sie wyjść w 40t6d. A to podobno chłopcy się częściej ociagaja!

A u mnie za oknem dziś smutno... Rano piękne słońce a teraz wiszą chmury jakby miało za chwile lunąć :o( i komu wczorajszy stan przeszkadzal?????

Muminek, dla mnie grill i w ogóle siedzenie na powietrzu caly dzień cieszyło jakby mi kto w kieszeń narobił:o)) Miałam wygodny fotel rozkladany i mięciutki, który dostałam od męża w pierwszej ciąży, więc było mi wygodnie:o))))

Lei ja też mam przy lozku:) ale jak się obudziłam to miałam nadzieję że jeszcze uda mi się zasnac - było przed 5. potem zaczęłam czytać forum i wiadomości i dopiero jak żołądek zaczął mi się z głodu skręcać to się kapnelam ze nie wzięłam tabsow:/

reklama
Oltoma cycki to klęska, tylko Laktator jak maz mi kupi i przywiezie...

Rana hmmmmm. Chyba ok nie widzę jej bo jest pod opatrunkiem, jest coraz lepiej, leki tak raczej kiedy chce ale dziś rano czekałam, 2 godz min.

Do góry