reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
A u mnie pozytyw. Była pani od laktacji i była zachwycona jak dużo mleka mamy! Pomasowala mi cycki mleko pięknie leci malutka ssie jak rasowy ssak i cudnie "operuje brodka"
takie z nas zdolniachy
sataga
Wychodzimy!!!!!!!
Mały na badaniach, czekam na niego..
O 10 próba kp.. Cycki mi pękają...
Boję się tego znowuryczałam jak mu bilirubine mierzylo bo mial 180 a powyżej 200 już źle..
Nie wyrabiam i ryczę...![]()
Po cholerę jest ten nawał, nie może być za tydz?? Posrane to, w 1 ciąży nic nie mialam a poród sn, a teraz co.. Dupa dupa dupa..
Oj zazdroszczę. My jak młoda będzie miała dobre wyniki to może jutro wyjdziemy. Na szczęście schodzi jej ta żółtaczka pod lampami.
Doli a ja bym chciała mieć nawal.leci mi ledwo ledwo i zazdroszcze ci strasznie tego wyjscia
Myla przysrawiaj jak najczęściej. Młoda jak dwa dni wypijala wszystko to tak produkcja ruszyła, ze teraz z jednego nie daje rady wypić.
sataga
O Myla super! 
Myla gratuluje.
Jagoda problemów z karmieniem nie ma. Ciągnie równo z 2. Raz mi ja dokarmili bo cukier 44 miała. Ale juz jest ok.
A i sąsiadkę na łóżku obok mam normalna
tzn wkurzona bo dziecko bardzo spada z wagi i żółtaczka rośnie. Ale to akurat zrozumiały powód wkurwienis
tym bardziej ze wczoraj by ja,wypisali
Jagoda problemów z karmieniem nie ma. Ciągnie równo z 2. Raz mi ja dokarmili bo cukier 44 miała. Ale juz jest ok.
A i sąsiadkę na łóżku obok mam normalna
Myla i Doli. Super dziewczyny.Wszystko zmierza w dobrym kierunku
A ja znowu mam lenia. Mała dziś do przedszkola poszła, to mi nawet z wyrka nie chce się wychodzić, a trochę roboty mam. Stos garów do mycia, stosy prania do wyprania i suchego do pochowania, ale komu by się chciało. Przecież moja brzuchowa lokatorka się nie śpieszy, to mam czas
;-)
Kurczę dziwczyny zanikają na tym forum.
Asiorek wogóle się nie odzywa, teraz Lei i Vesunna, a ja ciekawa jestem nowych dzieciaczków, bo na swoje to liczyć nie mogę
;-)

A ja znowu mam lenia. Mała dziś do przedszkola poszła, to mi nawet z wyrka nie chce się wychodzić, a trochę roboty mam. Stos garów do mycia, stosy prania do wyprania i suchego do pochowania, ale komu by się chciało. Przecież moja brzuchowa lokatorka się nie śpieszy, to mam czas
Kurczę dziwczyny zanikają na tym forum.
Asiorek wogóle się nie odzywa, teraz Lei i Vesunna, a ja ciekawa jestem nowych dzieciaczków, bo na swoje to liczyć nie mogę
Ostatnia edycja:
reklama
9.20 4,070 kg 54cm chyba Oliviabez znieczulenia, za tobpo gazie to taka fazę miałam, ze zamawiam butle do domu hehe!! Jeszcze leżymy/siedzimy z mezem na porodówce, jest milutko
![]()
Ale Cie wywołałam. Brawo, gratulacje fajna duża dziewuszka.
Mówisz, że gaz?Hmm..U nas też go dają, to może trzeba będzie skorzystać.
Szybko dochodźcie do siebie i wracajcie do domku.