ja na płynnej ze względu na spustoszenie jakie moja księżniczka poczynił podczas porodu.. prawdopodobnie mam 3 stopień uszkodzenia krocza razem ze zwieraczami:banghead::banghead::banghead:
o zesz
a szyjka tez peknieta byla ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja na płynnej ze względu na spustoszenie jakie moja księżniczka poczynił podczas porodu.. prawdopodobnie mam 3 stopień uszkodzenia krocza razem ze zwieraczami:banghead::banghead::banghead:
no właśnie mnie przeczyściłoPat to trzymam kciuki.
Renatka z którejś dziury coś wyjdzie po tym olejku, tylko z ktorej

Mila, dzięki, bo już chciałam drugą porcję wypić... a tak to poczekamRenatka moja mama wypiła kieliszek tego olejku wieczorem i o 1 w nocy urodziła się moja siostra. Więc to tak nie odrazu działa. Cierpliwości![]()

i troche mi przeszkadza.. skad nie mam pojecia, pomyslalam ze moze jak polozna sciagala to gdzies sie urwal, zostal w srodku i teraz jakos sie wysunal, dzwonilam do niej i pow. mi ze rownie dobrze to szew ze srodka mogl sie przebic przez skore i wylezc, ma to obejrzec w pon. jak bedzie u mnie na wizycie i cos mam nadzieje na to poradzi