Renatka to trzymam kciuki żeby Wam się ułożylo i żeby bylo wszysyko ok !
Katla mówić to oni tak mówią...polowa z nas słyszała kiedy urodzi a później czekałysmy

i może rzeczywiście pojdz i popros o masaż szyjki, nie jest to przyjemne ale u mnie po nim powoli ruszyło i później cewnik i poszło
Milia tez bym chciała chociaż w połowie tyle spać !

Małgosia to Aniołek
Jak macie wątpliwości czy e miękkich cyckach jest mleko to scisnijcie i będziecie wiedziały ;> nic prostszego a lepsze to niż się martwić i myśleć czy jest czy nie ma !

mi mleko dosłownie strzela..mogłabym iść na zawody w strzelaniu mlekiem na odległość...przez to mały mi się na cycu dlawi i w ciągu dnia daje rade przed przystawieniem odciągnąć pokarm ale w nocy z tym ciężko i leci ciurkiem..-_-
U nas dzisiaj wyjątkowo dobra noc

mały po kąpieli zjadł i zasnął przed 23, obudził się o 2 i godzinie oproznial cycki, zmiana pieluszki i spać i później pobudka o 6 więc nie było tragedii. Chociaż od rana już oczywiście brzuszek twardszy i marudzenie wiec długo walczylismy o sen...
Dzisiaj była położna i pepuszek małego juz taki czerwony nie jest ale najprawdopodobniej ma refluks bo on nie tylko ulewa ale wywala mleko z mega ciśnieniem -_- ech !
I u nas kupa kupe goni !

zmienie pieluszke i juz zaraz słyszę pruuuuuuuuut i kupa

ale położna powiedziała że to najlepszy dowód na to że się chłopak najada