Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musimy koniecznie szukać większego mieszkania. Nie da rady tak na kupie wszyscy razem. Tzn i tak na zmiane z malutka śpimy w salonie ale i tak musimy 3 pokoje wziac...
My dopiero wrócilismy do domku. 5h byliśmy na dworze![]()
Mi jest ostatnio zajebiscie ciężko...chce mi się wyc i wyje...gdyby nie to że ciągle jesteśmy u rodziców to bym płakała całymi dniami...M wychodzi z domu 8-9 wraca 20-21 i tyle....powiedziałam mu dzisiaj że czuje się jak samotna matka...jak wraca to owszem stara się pomagać chodzi z małym ale mi jest mega źle bez niego...i od 2 dni z nim nie rozmawiam a on oczywiście ciągle podchodzi jak mnie widzi buzi coś ale ja nie mam ochoty udawać że jest super...dzisiaj wrócił z testów o 15 więc poszlismy z mama i małym nad wodę do nich i ch*j mały się obsral, zarzygal i musialam sobie radzić sama i ja już w domu a jego oczywiście nie ma...może przesadzam ale mam mega dola a jak wrocimy e końcu do domu i jego znowu nie będzie a ja juz będę z małym całkiem sama to czuje że będę wyc razem z nim....
Pat no ja to cie rozumiem idealnie. Nie mam czasu nawet pisać na forum. Arwk wychodzi ok 7 i wraca miedzy 20-22. Jak uda mi się odłożyć mała to nie wiem sama co mam robić. Czy obiad wstawić czy pranie zrobić czy cos zjeść czy iść się wysrac :/ a może się polozyc i odesłać trochę ( zawsze wybieramy niestety co innego) ja mam dosc,mam doły straszne i w dupiw z tym ze jestem sama ale nie mam życia poza mala! Wiecznie z Nia na rekach i przy cycu. Masakra![]()
A ja właśnie dzięki ciąży pozbywam się kompleksu z powodu małych piersi. Już po pierwszej ciąży tak miałam, a teraz to wogóle. Przed ciążami wydawało mi się, że mam małe piersi (takie typowe "B" ), marzyły mi się większe i pełniejsze, jak w ciąży zrobiły sie duże D, a może i większe to mi przeszło, we wszystkich moich bluzkach z dekoltem widać było ponad połowe cycka, nie wypadało matce tak chodzić, najpierw rzucały się cyce w oczy potem ja, i problemy z biustonoszem, ach cieszyłam się jak wszystko wróciło do normy, i doszłam do wniosku, że duże piersi nie dla mnie, a teraz mam wrażenie, że są jeszcze większe, niż za pierwszym razem :-( :-)ale za to moge powiedziec ze cycki w ciazyznaczy wielkosc i jedrnosc
moglyby byc takie zawsze
![]()
Ja tak mam, nie jestem nad tym w stanie zapanować.:-)Ja też nie wiele spałam, karmie i przysypiam przy tym, albo jak dziecko do odbekniecia mam to też, porażka, ma tak któraś.