reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Milia bo po pierwsze będzie starsza, po drugie caly cywilizowany swiat pierwsza chemie podaje po 3 msc a po trzecie na weekend czerwcowy wyjeżdżam a nie,zaszczepie dziecka przed wyjazdem.

reklama
Margo, Doli najprawdopodobniej bede miec zabieg zeby poprawic szycie po peknieciu. Pisalam kiedys na zamknietym ;)

Załączniki

• 1431006497823.jpg
    1431006497823.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Doli kuzwa jakie ceny :O
Rota u nas w podobnej cenie, jedna dawka 90e a potrzeba dwie. Reszta bezplatna.

No zlecialo. Dzis 6 tyg :) i prawie 4kg :D

U mnie całe szczęście wszystkie bezpłatne więc nie zbankrutuje.

Tabasia co za ślepy krawiec Cię szył że do poprawki idziesz? ;)

U nas można w przychodni kupić ale ja znalazłam aptekę gdzie jest 31zł taniej :)
tylko pamietaj o tym ze szczepionki musza byc przechowywane w lodowkach . czasami w przychodniach nie chca szczepic szczepionkami przyniesionymi z zewnatrz bo nie wiedza czy byly przechowywane w odpowiednich warunkach

szczepie 6w1 tylko nie infanrixem bo ponoć nie ma do lipca, :(
no wlasnie nie ma w hurtowniach bo podobnie jak insulina kilku typow jest sprzedawana za granice za duzo wieksze pieniadze

ja tez bede przeciagac szczepienia o kilka tyg bo moj syn mial nieporzaday odczyn poszczepienny i nam tak poradzli

moja mloda dzisiaj jadla dopiero 5raz :szok: je co 4 godz dzisiaj :szok: i jesli bedzie tak dalej jadla to tylko 2 karmienia przed nami dzisiaj :/

tabasia daj znac co w szpitalu powiedzieli
ginka widze ze miala podobne zdanie co do twojego skoro wyslala cie dalej

reklama
Doli jedne mają za szeroko inne za wąsko. Nie dogodzisz hihi ;)

Babydust moja jednego dnia domaga się karmienia co godzinę a drugiego tak jak dzisiaj u Ciebie co 4 godziny. Nie wiem z czego to wynika :confused:W nocy jak w zegarku budzi się ostatnio co 3,5 godziny.

Do góry