reklama
Trza dorobić pod latarnię chyba 
Link do artykułu :
Iluzja bezpłatnych szczepień – ile kosztuje zdrowie naszych dzieci? | Rodzinne Porachunki
Link do artykułu :
Iluzja bezpłatnych szczepień – ile kosztuje zdrowie naszych dzieci? | Rodzinne Porachunki
Załączniki
Ostatnia edycja:
tylko pamietaj o tym ze szczepionki musza byc przechowywane w lodowkach . czasami w przychodniach nie chca szczepic szczepionkami przyniesionymi z zewnatrz bo nie wiedza czy byly przechowywane w odpowiednich warunkachU nas można w przychodni kupić ale ja znalazłam aptekę gdzie jest 31zł taniej![]()
no wlasnie nie ma w hurtowniach bo podobnie jak insulina kilku typow jest sprzedawana za granice za duzo wieksze pieniadzeszczepie 6w1 tylko nie infanrixem bo ponoć nie ma do lipca,![]()
ja tez bede przeciagac szczepienia o kilka tyg bo moj syn mial nieporzaday odczyn poszczepienny i nam tak poradzli
moja mloda dzisiaj jadla dopiero 5raz

tabasia daj znac co w szpitalu powiedzieli
ginka widze ze miala podobne zdanie co do twojego skoro wyslala cie dalej
reklama
Margomari
Fanka BB :)
Doli jedne mają za szeroko inne za wąsko. Nie dogodzisz hihi 
Babydust moja jednego dnia domaga się karmienia co godzinę a drugiego tak jak dzisiaj u Ciebie co 4 godziny. Nie wiem z czego to wynika
W nocy jak w zegarku budzi się ostatnio co 3,5 godziny.
Babydust moja jednego dnia domaga się karmienia co godzinę a drugiego tak jak dzisiaj u Ciebie co 4 godziny. Nie wiem z czego to wynika