Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Doli ty tak narzekasz na tego swojego chłopa, a on albo kolczyki albo karnet do spa ci kupuje. nie doceniasz go
Margo, ja myślę że nosidełko to najlepsza opcja na podróż samolotem, bo masz obie ręce wolne i nie musisz się nikogo prosić żeby ci wózek złożył albo walizkę potrzymał. my jutro idziemy zdjęcie zrobić a w przyszłym tygodniu po paszport
Milia biore raz dziennie probiotyk... no ale nie bardzi mi pomaga to... dzis tez mialam rewelacje... ja juz nie wiem co mam jesc a czego nie jesc...powinnam sobie zrobic diete ale nie bardzo moge....
Myla, ładnie waży
Bylam dzis tez na spacerku z maluchami, fajnie cieplo bylo...w nocy nawet spaly ale od 2 do 5 mala nie chciala spac, ale jak juz zasnela to maly sie obudzil i tym sposobem malo spalam... a tak poza tym to maly mi cos od godziny pokaszluje i ma lekki katarek....oby nie bylo gorzej!