reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Wy tu o jedzeniu a ja aż jedna walizkę rozpakowalam. Mala jutro wielka.

W Egipcie - sharm dokladnie byliśmy. Niestety w tym okresie tj listopadowym nie ma nic fajnego. Moze w grudniu/styczniu uda sie jeszcze na kanary skoczyć badz inna sri lanke :) ale to zależy jak sie czuła bede.

Ps. Jutro do giną na 7.3 idę. Pewnie podgląd e Jagodę:)

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim niestety nie zdolalam doczytac wszystkiego za duzo naskrobalyscie hehehe chce byc na biezaco odpuszczam tamto czytanie bo jak wchodzilam codziennie dalej mialam 40 stron do czytania hehe :-)

Mnie ostatnio glowa ciagle boli ;/ ale to nie na cale szczescie migrena juz raz ostatnio milalam i dziekuje bardzo.. 17 wizyta chce posluchac serduszka bo usg on nie ma :/ da mi skierowanie na polowkowe musze tam dzwonic i sie umowic.. odebralam wkoncu test pappa jest ok brak ryzyka ale i tak ciagle sie stresuje :/ dzidzi nie czuje wcale raz czy dwa jak przeplywal ale to doslownie chwile nie nastawiam sie bo Zuze czulam dopiero po polowkowym dzien po dokladnie w 20/21 tc kopala tak bardzo na usg a ja sie martwilam ze nie czuje..

hej

Karinka koniecznie pogadaj z dyrektorką, nowa babką swoją drogą- Emily mogła sobie nawet coś "ubzdurać" co jej w niej nie pasuje, chociaż nie chcę się wypowiadać bo nie mam dośw. z takimi dziećmi, natomiast to jest chore, że dziecko wyje 1.5 godz a oni nagle sobie rady nie dają, chyba są wykwalifikowaną kadrą tak? :angry: może niech inna pani przejmie wtedy dziecko, zabawi, wymyśli coś, odwroci uwage... trzymam kciuki.. super ciacha :D

Kuklaki mi twardnieje jak je macam zbytnio :P biore magzen i wszystko mija

babydust weź olej!! Twoje dziecko, Twój wybór :-)

Aylin kciuki za wizyte

Asiulka hej

reklama
Ja byłam rano na badaniach i normalnie ledwo wystalam, jestem ostatnio taka osłabiona jakąś ze stać mi trudno, w dodatku rozbolala mnie głową :/ przyszłam, zjadlam sniadanko ide się łogolic i na wizytę ;-) choć co to za wizyta bez USG. . .

Aylin witaj ponownie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry