reklama

Kwietniowki 2015

Karina Emily dzielna jest to da rade ;) a przedszkole w końcu specjalnie jest pod chore dzieci to powinni sobie umieć radzić z nimi nawet w gorszy dzien. Ja przemarzlam i teta czekam w kolejce na pobranie krwi...mój brzuszek jeszcze zbyt mały żeby się wciskac :p najwyżej ucieknie mi autobus :( wspominalam juz jak nienawidzę zimna ?-_-
Wczoraj mały skopal tatusiowa twarz. Jak M przykładał rękę to mały się uspokajal a przyłożył twarz i do niego mówił i od razu ojca skopal ;D buduje hierarchię wyższości :D

reklama
Dzień doberek przy kaweczce ;)

Karina ale żeś oświadczyła..." wszystko ok,poznała płeć maluszkow,odezwie się jutro" a ja chciałam jeszcze iść dalej spać a teraz na Olcie muszę czekać ! :/

Klaudus nie rycz to juz teraz nie pomoże a zaszkodzic może. Ja wiem doskonale jak się czujesz bo 10 lat temu przechodzilam to samo tylko pare tyg wczesniej a jednak urodziłam 3 dni przed terminem także uszy i nogi do gory moja droga i jeszcze nie rodzimy, jeszcze musimy troche masy nabrać aby potem mieć z czego rzeźbę wyrabiać ;)

Jeszcze zapomnialam...
Lei ja sobie kupilam plaszcyk taki xxl co by mi się mój brzuch mieścił na końcówce.naradzie wygladam w nim jak Malý czarny bałwanek :D

Pat uuuuu to wspolczuje wyjścia. Raczej juz nie powinno cie zwiac,cale szczęście mamy obciażniki ;)

Kciuki za badajace i wizytujace! Dajcie znać co i jak :-D

Wczoraj mnie bolało podbrzusze, ból trochę podobny do miesiaczkowego, plus zaczął ciągnąć prawy jajnik...wzięłam nospe, położyłam się spać z myślą, że będę w razie czego męża w nocy budzić....Na szczęście przeszło. Teraz ciągnie tylko jajnik . Dopiero godzinę temu sobie uświadomiłam, że gdyby nie ciąża, to miałabym teraz miesiączkę, o głupia ja! Już trochę mniej się stresuje, jadę teraz do pracy, ale w razie czego mam luxmed w budynku obok, to się przejdę sprawdzić, czy wszystko ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry